Om klubben

Vil du gerne prøve at spille badminton. 

Der  er muligheder på forskellige træningshold.

Book en fast badmintonbane. 

Tirsdage fra kl. 16.00 til kl. 22.00 eller søndage fra kl. 17.00 til kl. 18.00.


Klubbens målsætning:

Kraghave Badmintonklubs mål er at fremme udøvelse af og interesse for badminton ved at tilgodese såvel bredden som eliten.

Kernepunktet i klubfilosofien er livskvalitet, godt kammeratskab, glæde og fornøjelse og ikke mindst god fysik og godt helbred.

Det er derfor klubbens forventning, at alle medlemmer, herunder trænerne medvirker til at etablere et godt og rart klubliv til gavn og glæde for alle.

Velkommen til Kraghave Badmintonklub

Vil du spille badminton i Nykøbing Falster. Så kom og være med i Kraghave Badmintonklub, som har hjemmebane i Ejegodhallen på Møllebakken 7 i Nykøbing Falster.

Kraghave Badmintonklub har ca. 100 medlemmer. 

Bliv klubbens ambassadør. Klik her

Vi spiller i Ejegodhallen, Møllebakken 7, 4800 Nykøbing F. fra 1. august til 1. maj hvert år. Og hallen har kun lukket på helligdage! Sæson 2023/24 starter den 8. august 2023.

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kraghave Badmintonklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Kraghave Badmintonklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Engelien Kuiper på 21519080 eller enku64@gmail.com.