Palveluita Koivikolla

Majoitus

Koivikolla on vuokrattavissa kalustettuja rivitalohuoneistoja lyhytaikaiseen majoituskäyttöön aivan ratsutallin ja maneesin vierestä. Lisäksi Koivikon Kievari vuorkaa n. 3 km päässä olevaa Lastun saunaa majoitus-, illanvietto ja saunomiskäyttöön.

Muita lähialueen palveluita

Leipomo-Kahvio Unipulla Oy tarjoaa leipomopalveluita, lounasta ja laadukasta majoitusta muutaman sadan metrin päässä tallista.

Pajarinhovi n. 6 km

Keski-Karjalan palveluita


Lähiseutu

Tallimme sijaitsee Kiteen kaupungin Niinikummun kylässä, lähellä Puhosta. Jos olet ajanut 6-tietä Kiteen ohitse, olet varmasti nähnyt tallimme Koivikon peltojen äärellä (Tunnettiin aiemmin maatalousoppilaitoksena)

Puhos tunnetaan mm. Suomen suurimmasta yhtenäisestä lehtikuusimetsästä, vanhasta Puhoksesta, Suomen ensimmäisestä höyrylaivasta, teollisuusperinteistä ja Koivikon kartanoalueesta. Vanhassa Puhoksessa sijaitsee mylly, kaunis kanava, vierasvenesatama ja tietysti Suomen ensimmäisen höyrylaivan, Ilmarisen synnyinsijat. Puhos sijaitsee Saimaan syväväylän varrella ja lisäksi puhoksesta on vesiyhteys Pyhäjärven kaunista reittiä pitkin aina Venäjän rajalle saakka.

Ratsutila sijoittuu erinomaisesti Kesälahden ja Kiteen kuntakeskusten välille.

Tilalla on harjoitettu maataloutta jo vuosisatoja. Maatalouteen liittyvää opetustakin on harjoitettu alueella jo yli 130 vuotta. Tilan nykyiset toiminnot jatkavat näitä perinteikköitä toimintoja. Tilalla voit nähdä hevosten lisäksi monia muitakin eläimiä.

Ratsastajille voimme tarjota mm. maastoreittejä, suuret laitumet ja ajanmukaiset tilat. Maastoreitit voidaan suunnata kauniin vanhan Puhoksen alueelle, vanhoille tiepohjille tai laajoille tilan peltoalueille. Myös hevosten uittaminen onnistuu lähellä sijaitsevan Ätäskö-järven rannassa.