ratsasta kiteellä

Koivikon Maneesi Oy toimii Keski-Karjalassa Kiteellä. Palveluihimme kuuluvat ratsastuskoulu, este- ja kouluvalmennukset, kurssit, maneesiajan vuokraus, leirit ja erilaiset tapahtumat.

Tarjoamme laadukkaat puitteet ratsastustoiminnalle. Hyödynnämme myös muita alueen palveluntuottajia, ammattitaitoisia ratsastuksenopettajajia, valmentajia ja ohjaajia.

Ratsastusmaneesi valmistui syksyllä 2017. Maneesi on Geopat-kuitupohjianen ja kooltaan noin 24 x 52 metriä. Maneesin viereen on helppo ajaa myös trailerilla.

Maneesi on kaikkien ratsastajien, koiraharrastajien ja muiden tilaa tarvitsevien käytettävissä!

Nyt myös majoitusta

Jos haluat tulla kauempaa leireille, valmennuksiin tai muuten vain ratsastamaan, Kahvila-Leipomo Unipulla Oy tarjoaa laadukasta majoitusta muutaman sadan metrin päässä tallista.

Majoitusta myös  Koivikon Kartanolla välittömässä maneesin läheisyydessä.

Maneesissa tapahtuu 2023


Koivikon Ratsutallin ratsastuskoulu on lopettanut toimintansa elokuussa 2022.

Koivikon Maneesi Oy:n toiminta jatkuu normaalisti.

haluatko tavoittaa hevoset ja koirat omistajineen kiteellä

Tarjoamme mainostajalle positiivista näkyvyyttä hienojen lajien parissa mm. Instagramissa, Facebookissa, nettisivuilla ja mm. kilpailujen ja tapahtumien yhteydessä otetuissa lehtikuvissa. Esim. 1,5 x 3,0 metrin kennolevylle painettu yrityksen mainos näkyvällä paikalla maneesissa alkaen 500 eur + kennolevyn hinta painatuksella 270 eur (Alv 0%).

Tiedustelut 044 5852 833

yhteystiedot

Kiteen Koivikolle on helppo saapua hyvää asfalttitietä Savonlinnan (73 km), Joensuun (67 km) ja Parikkalan (69 km) suunnasta. 

Koivikon Maneesi Oy, Koivikontie 8, 82430 PUHOS                    

Y-tunnus: 2818343-5