For foresatte

Foreldremøte, logg på her: Click here to join the meeting


Instrumenter

Husk å behandle instrumentene forsiktig. Har det oppstått skader på et instrument kan i første omgang instrumentlærer eller styremedlemmet som er ansvarlig for barnets del av korpset sjekke hva som bør gjøres med det. 

Uniformen

Hovedkorpset  og  juniorkorpset har egne korpsuniformer. Aspirantkorpset har piquet-trøye og korpsgenser. Si ifra til styrets uniformsansvarlige hvis barnet ditt har vokst ut av uniformen eller genser/trøye. Husk å sjekke i god tid før 17. mai og konserter.  Når barnet har vokst ut av uniformen eller slutter i korpset,  skal genser og trøye leveres nyvasket  og korpsuniformen være renset.

Kontingent

Det koster 1950,- per semester å være med i korpset, da er instrumentleie, instruksjon og deltakelse på arrangementer inkludert. Det er mulig å be om reduksjon og fritak fra kontingenten ved behov , uten å måtte oppgi grunn. Ta i så fall kontakt med styreleder. 

Terminliste høsten 2023

Se spond inntil videre, ny terminliste kommer. 

Kommunikasjon

Vi bruker appen Spond til innkalling til øvelser og arrangementer. Den kan settes opp slik at den videresender informasjonen til din e-postadresse hvis du foretrekker det.

Trenger du kontaktinfo til ditt barns instrumentlærer eller har spørsmål om øvelsene og arrangementene, ta kontakt med styremedlemmet som er ansvarlig for din del av korpset, apsirant-, junior- eller hovedkorps.  

Slutte i korpset?

Meld fra til korpsleder i aspirant-, junior eller hovedkorps. Husk å levere tilbake instrument, notehefte og uniform. Uniform skal være nyrenset, genser og piquettrøye skal være nyvasket. Og hvis du skulle angre, er du alltid velkommen tilbake.