For foresatte

Instrumenter

Husk å behandle instrumentene forsiktig. Har det oppstått skader på et instrument kan i første omgang instrumentlærer eller styremedlem som er ansvarlig for barnets del av korpset sjekke hva som bør gjøres med det.

Uniformen

Hovedkorpset har egne korpsuniformer. Aspirant- og juniorkorpset har piquet-trøye og genser. Si ifra til styrets uniformsansvarlige hvis barnet ditt har vokst ut av uniformen eller genser/trøye. Husk å sjekke i god tid før 17. mai og konserter. Når barnet har vokst ut av uniformen eller slutter i korpset, skal genser og trøye leveres nyvasket og korpsuniformen være renset.

Kontingent

Det koster 1750,- per semester å være med i korpset, da er instrumentleie, instruksjon og deltakelse på arrangementer inkludert. Det er mulig å be om reduksjon og fritak fra kontingenten ved behov , uten å måtte oppgi grunn. Ta i så fall kontakt med styreleder.

Terminliste høsten 2022

Terminliste høst 2022

Kommunikasjon

Vi bruker appen Spond til innkalling til øvelser og arrangementer. Den kan settes opp slik at den videresender informasjonen til din e-postadresse hvis du foretrekker det.

Trenger du kontaktinfo til ditt barns instrumentlærer eller har spørsmål om øvelsene og arrangementene, ta kontakt med styremedlemmet som er ansvarlig for din del av korpset, apsirant, junior eller hovedkorps.