AYO RECHARGE WITH CARE: Premium deduction per calendar month per policy is 4GHC
1. What’s new about MTN Bundles?
Ans: Purchasing bundles on *138# and *567# has become faster, simpler and more flexible.
You can still buy your favorite bundles, enter your own amount and the best part is these bundles do not expire -keeping you connected always.
2. Is the MTN Flexi bundle affordable?
Ans: Yes, it’s very easy on your wallet as it enables you to buy whatever amount you want no matter how much money you have
3. Who can buy flexi bundles?
Ans: All MTN subscribers. Both Prepaid and Postpaid
4. Can I buy for others?
Ans: Yes, you can. Select “Buy for others” and follow the same procedure
5. Can I pay using Mobile Money (MoMo)?
Ans: Yes, you can buy using either available airtime or through Mobile Money (MoMo)
6. What is the least amount of data I can buy?
Ans: You can buy as low as 0.03p equivalent to 1MB for data bundles
The lowest amount is per the allowed range for the selected bundle type.
7. What is the highest amount of data I can buy?
Ans: The highest amount is per the allowed range for the selected bundle type
8. I am on MTN Pulse, can I still mash up my bundle?
Ans: Yes, you can. Simply dial *567# and select “Enter amount to buy preferred bundle”. You can mash up 50%Voice and 50% Data bundles as well as
100%Data Only. The best part is you can also buy the new 3 GB bundle on the same Pulse menu on *567#
9. Can I still enjoy the freebies I get when I Mash up or when buying data on 4G?
Ans: Yes you will still enjoy your 4G bonus and Mash up Freebies (Free 50 SMS and 400 MB Social Bundle).
10. Will I enjoy no expiry on the additional freebies given when I Mash Up?
Ans: No, all free bundles or offers will have a validity period
11. Will I enjoy free Monday calls on Mash Up?
Ans: Yes, Free On net calls will remain available for GHC 10 - 30 MashUp Monthly packages.
12. Can I create my own Social Bundle (WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram and WeChat)?
Ans: Yes, Dial *138# and select Social Media Bundle and pay for any amount of data between GHC 0.02 to 20.0.
13. Will I enjoy no expiry on bundles I purchase from the Just4U offer (*141#)?
Ans: No, all bundles available on Just4U offer will expire at the end of the stated validity period at purchase
14. Will I be notified when bundles I purchase is getting used up?
Ans: Yes, you will be notified when the data volume is depleting, e.g. You have 100mb left dial *138*1# to buy a new bundle,
you have 50mb left dial *138*1# to buy a new bundle and you have 20mb left dial *138*1# to buy a new bundle
15. Can I buy multiple midnight and Kokrokoo bundles?
Ans: Yes, multiple bundle purchase is available on all bundles including Kokrokoo and Midnight bundles. However, you can only use Kokrokoo and
midnight bundles during the specific time period (i.e. 4am to 8am for Kokrokoo and 12am – 5am for midnight bundles)
16. Will no expiry bundle be available for purchase via MoMo?
Ans: Yes, data bundles purchased via MoMo (*170#/ *171#) will enjoy no expiry
17. Can I buy no expiry bundle from the Credit Transfer Vendor or MoMo Agent?
Ans: Yes, vendors will have the option to buy no expiry bundles
18. Can I buy flexi bundles from EVD resellers, Bank Apps and Slydepay, Expresspay and other third party vendors?
Ans: No, the flexi bundles are not available on these channels at the moment.
19. Can I buy no expiry or flexi bundles from MYMTN App?
Ans: Yes, no expiry or flexi bundles will be available on MYMTN App
20. Will data freebies received on device and handset purchased expire?
Ans: Yes, data freebies received on device and handset purchased will expire per the validity date of the offer.
21. Will I enjoy No expiry and flexi bundle options on IDD, SMS and Combo Bundles?
Ans: Yes, no expiry and flexi bundle options will be available for IDD, SMS and Combo Bundles
22. Can I purchase bundles using the Postpaid Top Up option?
Ans: Yes, you can.
23. Can I purchase a gift Bundle from my postpaid number?
Ans: Yes, you can.