INKALAUZ

Peruban otthon vagyunk!
Egyéni útjainkon

megismerkedhettek Peru nevezetességeivel egy különleges kulturális körutazás keretében.

Utazzatok kettesben, a családdal, vagy barátokkal,

amikor ti szeretnétek.

Nem csak a Machu Picchu miatt különleges a perui utazás, amit ajánlunk:

  • Akkor jöttök, amikor nektek megfelel. Nem kell csoportok, utazási irodák időpontjához igazodni, rugalmasan összehangolható a szabadsággal, vagy egy kihagyhatatlan limai repülőjegy akcióval.

  • 2-4 fős csoportlétszám. Ideális pároknak, barátoknak, családoknak.

  • Szállások 2 ágyas szobákban, 3 csillagos hotelekben központi helyeken az út során (Ollantaytamboban patakparti panzióban)

  • Biztosítunk sim-kártyát kártyafüggetlen telefonba (ha ilyen telefonod nincs, kölcsönadunk egyet az útra). Az ezzel járó korlátlan belföldi hívási lehetőség és mobil internet segítségével bármikor hívhattok minket és az otthoniakkal is tarthatjátok a kapcsolatot útközben amikor nem vagytok wifi közelben.

  • Többet is láthattok az országból, mint ami az utazási irodák programjában szerepel - anélkül, hogy egy nagy csoporthoz kellene igazodnotok. A “kötelező programon” kívül ajánlunk kevésbé ismert helyeket is illetve az útvonalhoz igazodó fakultatív programlehetőségeket, hogy a gyeplő mindig a ti kezetekben legyen.

  • Minden szállás, program, transzfer / taxi előre leszervezve megbízható és kipróbált partnereinkkel.

  • Több éves helyi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően kipróbált, megbízható szolgáltatásokat biztosítunk, kedvező áron. Temérdek időt spóroltok meg és jobban jöttök ki, mintha magatok foglaljátok az utazásokat, szállásokat, és belépőket.

  • Egyedülálló, általunk összeállított Inkalauz bédekker: magyar nyelvű leírás minden látnivalóhoz, útitervek városnézéshez , bennfentes helyi tippek, specialitások, mit és hol érdemes kipróbálni, és hol nem szabad eltévedni. Kipróbált receptek utatok minden állomására.

  • Több nap magyar nyelvű idegenvezetés csak nektek (Limában az érkezéskor és a körút végén) és végig telefonos kapcsolatban maradunk, amíg az Andok csodálatos vidékét járjátok az inkák nyomában.

  • Az sem gond, ha nem beszéltek spanyolul (az Andokban a kecsuával is kiválóan el lehet boldogulni) - Spanyol tudásunk az út során bármikor a rendelkezésétekre áll. (És mivel ketten vagyunk, szinte biztos, hogy nem lesz foglalt a vonal :)

"Egy ország nem lehet veszélyes, amit naponta több mint 30 millió ember túlél"

Ligárt Gábor

"Semmi, de tényleg semmi értelme a piscosourt Inca Kólával keverni"

Soós Tamás