Learning English Online!

We offer a very interesting online English course, known as “Learning English Made Easy". We appreciate that our students have very little free time, so they need something dynamic, informative and entertaining. Learning English Made Easy is also practical and user friendly, And very easy both to follow, and see steady progress as it is live online classroom !

Learning English Made Easy consists of eight levels, from A1 to C2, and has up to 30 units per level. This is more or less 80 hours of lesson time per level. All skills are covered: listening, grammar, vocabulary, reading and pronunciation. There is also a dictionary (in Bulgarian and English) available with translations.

As already stated, Learning English Made Easy is very user friendly and practical.

Also you can change between levels and lessons as freely as you like.

So now, you can get started with your Learning English Made Easy course, and remember, -it’s a live online classroom !

Учи в удобна за теб локация !

Вземи урок на телефона си, айпода или лептопа !

Урока онлайн е независим от броя участници - вие сте сам с преподавателя!

Всеки урок е изпратен до вас и е ваш след като е преподаден !

Всеки урок = слушане, граматика, лексика, четене, произношение, писане и речник!

Английски Научен Лесно

~Learning English Made Easy~

Материали за учене на английски Онлайн, общо 8 електронни книги които са включени в цената на курса.

Групи Early Years (4-6 години)

Learning

Имаме много добър курс по английски език, известен като “ Английски Научене Лесно " и ние оценяваме, че нашите ученици имат много малко свободно време, затова се нуждаят от нещо динамично, информативно и забавно. Много е лесно да се следват и да има стабилен напредък. Тъй като това е жива онлайн класна стая, нашите ученици могат да са в час на удобно за тях местонахождение и да се чувстват сами с преподавателя !

“ Английски Научен Лесно " се състои от осем нива от A1 до C2 и има до 30 единични урок на ниво. Това е повече от 80 учебни часа на ниво. Всички умения са обхванати: слушане, граматика, лексика, четене и произношение. Съществува и речник (наличен на български и английски) за всеки преподаден урок.

Както вече беше посочено, “ Английски Научен Лесно " е много удобен и практичен начин на обучение.

Можете също така да превключвате между нива и уроци толкова свободно, колкото искате.

Така че, сега можете да започнете с обучението си по английски език. Започнете лесен курс и не забравяйте, че това е жива онлайн класна стая !

Регистрация: исзцяло онлайн :

Условия

1. Да е заплатил таксата 24 часа преди началото на учебен час.

2. Да има gmail електронен адрес за връзка и да е запознат как се исползва HANGOUTS and DRIVE and Google Chrome браузър да е инсталиран на телефона , айпода или лептопа, за да може да отвори класната стая .

2. Да е 5 минути преди започването на учебният час на линия с отворен урок на екрана.

Формат

3 срока от 16 седмици, 48 часа на срок.

Виж График & Цени

~Learning English Made Easy~

Лицензирана Учителска Колегия към,

Абсолютно Имоти ЕООД

София, жк. Дървеница, бл 35, вх.Б , ап 46

359 895776262

iskamoga@gmail.com


Как да се запишете на курс:

За първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1: Резервирайте безплатен тест за определяне на нивото като изберете удобен ден и час:

Тестове за групи Early Years (4-6 години). Този клас е първа смяна.

Ако детето ви или учебно заведение е на (за) възраст от 4 до 6 години, няма нужда от тест за ниво. За да направите записване за някоя от групите Early Years е необходимо единствено да попълните регистрационен формуляр в нашия Сайт във формата за обслужване на клиенти.

Тестове за групи Primary (6-12 години). Този клас е първа смяна.

За децата от възрастова група Primary (6 до 12 години), целият тест за определяне на нивото (както писмената, така и устната част) се провежда на живо онлайн през сайта на Английски научен лесно “ iboon.eu ”.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТЕСТ :


Тестове за групи Secondary (13-17 години) и за възрастни (18+ години)

Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни или за групи Secondary на курсовете за деца, ще е необходим теста за определяне на ниво. Целият тест за определяне на нивото (както писмената, така и устната част) се провежда на живо, онлайн през сайта на Английски научен лесно “ iboon.eu ”.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТЕСТ ТУК :

Вариантите за заплащане на курса:

1. след получаване на електрона фактура за заплащане в офис на ЕКОНТ превеждате сумата по име на Абсолютно Имоти ЕООД с описание за датите и нивото на избраният от вас курс описани във Фактурата изпратена по имейла.

2. с дебитна/кредитна карта след получаване на емайл от Абсолютно Имоти ЕООД с електрона фактура,

3. след получаване на електрона фактура за заплащане в офис на “ЕЗИПЕЙ”

Ако в момента няма свободни места за избрания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място.

Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник или директора на учебното заведение.

Потвърждение на резервацията ще получите по имейл. Ако се налага да я промените или отмените, моля използвайте съответния линк в този имейл.


Език:

Английски / English

Английски / English


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕСТА

Ако се интересувате от някой от посочените по-долу курсове за възрастни, моля запазете удобен за вас ден и час:

Тестът за определяне на ниво е безплатен и резултатът от него е валиден за период от 6 месеца.

В ДЕНЯ НА РАЗГОВОРА С ПРЕПОДAВАТЕЛ

Моля уверете се, че ще можете да сте на линия в нашият виртуален офис навреме за запазения час. Устната и писмена част се провеждат едновременно и продължава между 10 и 15 минути, в зависимост от вашето ниво.

СЛЕД РАЗГОВОРА

След разговора, преподавателят ще ви каже какво е вашето ниво на владеене на английски език, ще ви обясни подробно кои са курсовете, които бихте могли да стартирате и какъв е процесът на регистрация.

Моля, имайте предвид, че за да направите успешно записване е необходимо да заплатите и съответната такса за избрания от вас курс.