I.M.P.A.C.T  - Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice

Descoperă Gorjul autentic: O invitație la explorare pe platforma WebTurism!

Ești pasionat de călătorii, istorie și cultură? Vrei să descoperi o regiune autentică, cu o frumusețe naturală uimitoare și tradiții bogate? Atunci Gorjul este destinația perfectă pentru tine!

Platforma WebTurism, dezvoltată în cadrul proiectului IMPACT - Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice, te invită să explorezi comorile ascunse ale acestui județ fascinant din inima Olteniei.

De ce să alegi platforma WebTurism?

Ce poți descoperi în Gorj:

Județul Gorj se află în inima Olteniei și te așteaptă să-i descoperi comorile ascunse. De la peisaje montane spectaculoase la monumente istorice fascinante și tradiții locale bogate, Gorjul are câte ceva de oferit fiecărui turist.

Natura la ea acasă:

Cheile Sohodolului: Un paradis pentru alpiniști, cu trasee de dificultăți variate și peisaje carstice impresionante.

Cheile Sohodolului Gorj

 Peștera Popii: Descoperă picturile rupestre preistorice și explorează galeriile misterioase ale peșterii.

Peștera Muierilor: O peșteră bogată în istorie, cu vestigii arheologice și o atmosferă unică.

Stațiunea Rânca: Relaxează-te în mijlocul naturii la această stațiune montană perfectă pentru drumeții, ciclism și sporturi de iarnă.

Pe urmele istoriei:

Tradiții și cultură:


Descoperă Cultura și Tradițiile Noastre - Hai pe Platforma WebTurism www.turism.dornatismana.ro  ! 🌟

Bun venit, tineri entuziaști ai culturii și aventurii! Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre captivante prin patrimoniul cultural și artistic al județului Gorj. Platforma noastră, WebTurism  - Dezvoltarea Turismului Cultural, este un loc unde tradițiile se împletesc cu inovația și creativitatea, într-un mod care să vă inspire și să vă încânte.

🎨 Explorare Captivantă 🎭 Nu rata șansa de a explora un univers vibrant de evenimente culturale și artistice! În secțiunea "Activități" veți găsi un calendar plin de festivaluri, târguri și expoziții care nu doar că vă vor încânta simțurile, dar vă vor aduce și mai aproape de moștenirea noastră culturală.

🎉 Creează și Învață 🎨 În secțiunea "Artă și cultură tradițională", veți avea ocazia de a învăța meșteșugurile tradiționale locale prin tutoriale video captivante. De la țesutul tradițional la pictură și sculptură, veți explora creativitatea noastră autentică și veți crea lucrări de artă unice.

🚀 Oportunități Pentru Tine 🌟 Suntem aici pentru tinerii creativi! Secțiunea "Stagii" vă oferă șansa de a vă dezvolta abilitățile artistice prin programe de stagii și cursuri specializate. Veți învăța de la profesioniști și veți pune în aplicare cunoștințele dobândite în proiecte reale.

📣 Fă Parte din Schimbare 🌍 Platforma noastră nu este doar despre explorare, ci și despre implicare. În secțiunea "Parteneriate", veți afla despre colaborările noastre cu organizații diverse, cum ar fi Muzeul & CNIPT și agenții de turism. Tu poți fi următorul colaborator entuziast!

📈 Contribuie la Evoluție 📊 Vrem să ne îmbunătățim continuu și avem nevoie de vocea ta! În secțiunea "Follow-up", puteți să ne împărtășiți feedback-ul vostru și să fiți parte din modelarea viitorului platformei noastre.

E timpul să vă alăturați misiunii noastre de a păstra și promova cultura și tradițiile unice ale județului Gorj. Accesați platforma noastră WebTurism  pentru a explora evenimente captivante, a vă învăța abilități artistice și a vă conecta cu o comunitate de oameni pasionați. Nu ratați această oportunitate! 

Platforma WebTurism:

Nu uita să ne dai un follow pe rețelele sociale și să împărtășești această postare cu prietenii tăi!

Înscrie-te la formularul WebTurism: https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69

Împreună vom face din Gorj o destinație turistică culturală de top!

Playlist-ul #TurismCulturalGORJ: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hMij_wSC2UOFRI-ZvIiChLgHVnhFNrg 🌍Acesta este un tărâm virtual al descoperirii și explorării culturale din județul Gorj, unde tradițiile autentice, peisajele naturale uimitoare și evenimentele culturale fascinante se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență unică.  În acest playlist, veți găsi o colecție captivantă de videoclipuri care dezvăluie bogăția patrimoniului cultural al Gorjului și vă ghidă în călătoria de-a lungul acestui județ fermecător. Cu ajutorul acestor videoclipuri, vă veți putea aprofunda cunoștințele despre: 

🏞️ Peisajele Uimitoare: Veți explora arii naturale deosebite precum Muntele Oslea și Transalpina, descoperind frumusețea naturii virgine a regiunii. 

🎉 Festivaluri Culturale: Veți fi martorii evenimentelor culturale și tradiționale, inclusiv Festivalul Cântecului, Dansului și Portului Gorjenesc, unde tradițiile străvechi prind viață. 

🏛️ Monumente și Situri Istorice: Videoclipurile vă vor ghida prin monumente și situri arheologice pline de istorie și semnificație, dezvăluind poveștile ascunse ale trecutului. 

🏘️ Zone Istorice Urbane și Rurale: Veți descoperi orașe și sate cu o istorie bogată, așteptând să fie descoperite, cu arhitectura lor distinctivă și atmosfera lor unică. 

⛪ Lăcașe de Cult: Videoclipurile vă vor aduce în interiorul lăcașelor de cult care îmbină spiritualitatea cu arhitectura unică, oferindu-vă o privire asupra tradițiilor religioase și artistice ale regiunii. 

Această colecție de videoclipuri vă invită să vă alăturați mișcării pentru a descoperi și promova cultura unică a județului Gorj. Indiferent dacă sunteți un călător pasionat, un istoric amator sau doar un iubitor al culturii, acest playlist vă va ghida într-o călătorie fascinantă prin patrimoniul cultural al Gorjului. 

Bucurați-vă de această experiență virtuală și lăsați-vă inspirați de frumusețea și bogăția acestei regiuni! 🌆📖🌍🤝 🌍🤝 #WebDTC #CulturaGorj #TurismCultural #DezvoltareaTurismuluiCultural  #DescoperăGorjul #DescoperaGorjul #ClubDTCPentruGorj #DescoperaGorj #ClubDTCGorj #Turism #ROMANIA🌍🤝

WebTurism link 👉https://sites.google.com/view/gorjul 🔗 


Blog WebTurism:  link 👉https://patrimoniucult.blogspot.com 🔗 


Canal YouTube WebTurism:link 👉 https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hMij_wSC2UOFRI-ZvIiChLgHVnhFNrg 🔗 click here


Alătură-te comunității WebTurism:


Facebook pagina: link 👉https://www.facebook.com/patrimoniuculturalGorj 


Facebook grup: link 👉https://www.facebook.com/groups/webturism 🔗 click here 


LinkedIn: link 👉https://www.linkedin.com/showcase/webimpactadt 🔗 click here 


Instagram: link 👉 https://www.instagram.com/DornaTismana🔗 click here 


Twitter: link 👉 https://twitter.com/AntonioTomoniu🔗 click here 


TikTok: link 👉https://www.tiktok.com/@dornatismana🔗


Pinterest: link 👉 https://ro.pinterest.com/DornaTismana🔗 


Abonează-te la newsletter: link 👉https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69🔗 

Dezvoltarea şi promovarea valorilor patrimoniului cultural al Județului Gorj

Platforma WebTurism este instrumentul tău esențial pentru a planifica o vacanță de neuitat în Gorj! Vizitează www.turism.dornatismana.ro și începe aventura ta culturală! #TurismCultural #DescoperăGorjul #ADT #IMPACT #WebTurism #AsociațiaDornaTismana #Turism #Tradiții #Gorj #Oltenia #România 

Platform WebTurism: www.turism.dornatismana.ro  Website https://sites.google.com/view/gorjulBlog WebTurism https://patrimoniucult.blogspot.com Promovare in Social Media WebTurism:Pagina WebTurism Facebook,   https://www.facebook.com/patrimoniuculturalGorjGrup WebTurism Facebook, https://www.facebook.com/groups/webturismPagina WebTurism LinkedIn,  https://www.linkedin.com/showcase/webimpactadtPagina WebTurism Instagram, https://www.instagram.com/DornaTismanaPagina WebTurism X/Twitter,  https://twitter.com/AntonioTomoniuPagina WebTurism Tiktok,  https://www.tiktok.com/@dornatismanaPagina WebTurism Pinterest, https://ro.pinterest.com/DornaTismanaCanal Youtube WebTurism & playlistul #TurismCulturalGorj  https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hMij_wSC2UOFRI-ZvIiChLgHVnhFNrgÎnscrie-te formular WebTurism: https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69

Vă dorim o experiență de neuitat în Gorj!

Platform WebTurism: www.turism.dornatismana.ro 🌍Bine ați venit pe Platforma WebTurism, locul unde cultura și turismul din județul Gorj se întâlnesc pentru a oferi experiențe unice și memorabile! 🌟 Această platformă este dedicată promovării patrimoniului cultural și atracțiilor turistice din Gorj, oferind informații utile pentru toți cei care doresc să exploreze această regiune fascinantă. 🔗 Acces Rapid:


Promovare în Social Media WebTurism 📱 Urmăriți-ne pe platformele noastre de social media pentru a rămâne la curent cu cele mai recente noutăți, evenimente și ghiduri turistice. Vă așteptăm să ne alăturați în călătoria noastră culturală!


Înscrie-te pe Platforma WebTurism ✍️ Doriți să faceți parte din comunitatea noastră și să primiți cele mai recente actualizări și informații despre turismul cultural din Gorj? Înscrieți-vă completând formularul nostru WebTurism. https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69


Vă rugăm să ne urmăriți și să distribuiți această postare cu prietenii dumneavoastră! Împreună, vom face din Gorj o destinație de top pentru turismul cultural! 🌄 #WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT #JudețulGorj #TurismCultural #Gorj  #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural #ROMANIA #IMPACT #AsociațiaDornaTismana #ExploreazăGorjul  #Turism #Tradiții #Gorj #Oltenia #România #ADT

🎶 Festivalul Național de Tarafuri "Geagu Cătăroiu" 2024 🎶

📅 12-14 iunie 2024 📍 Pădurea Șarșori, Tismana, județul Gorj

Dragi iubitori ai muzicii tradiționale,

Avem o veste minunată! 🌲🌟 În perioada 12-14 iunie 2024, vă invităm să luați parte la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național de Tarafuri "Geagu Cătăroiu"! Acest eveniment deosebit va transforma Pădurea Șarșori din Tismana într-un loc magic, plin de ritmuri autentice și voie bună! 🎻💃🕺

De ce să participi?

Muzică tradițională de calitate: Tarafuri din Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Harghita, Suceava și Cluj vor aduce la viață melodii autentice, pline de suflet.

Artiști de renume: Ne vor încânta cu prezența lor Aurel Blondea, Niculina Stoican, Cristian Geagu Cătăroiu și Gabi Buzner-Cătăroiu.

Atmosferă de poveste: Pădurea Șarșori va fi gazda perfectă pentru un weekend de neuitat, în mijlocul naturii, înconjurați de sunete tradiționale și voie bună.

Cine organizează?

📌 Primăria și Consiliul Local Tismana și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj sunt organizatorii acestui eveniment cultural de amploare.

Te așteptăm cu drag!

Nu rata ocazia de a sărbători și de a păstra vie tradiția muzicii lăutărești! Vino și tu alături de noi să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase melodii și de o atmosferă de sărbătoare autentică! 🌿🎶

🔜 Salvează data: 12-14 iunie 2024

🔜 Locație: Pădurea Șarșori, Tismana, județul Gorj

📢 Distribuie și tu această veste minunată și hai să ne întâlnim la Festivalul Național de Tarafuri "Geagu Cătăroiu" 2024! 🎉

#FestivalulDeTarafuri #GeaguCătăroiu #MuzicăTradițională #Gorj #Tismana #PădureaȘarșori #CulturăTradițională #MuzicăLăutărească  #WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT #JudețulGorj #TurismCultural #IdentitateCulturală #JudețulGorj  #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural

Bun venit pe platforma WebTurism - o oază a culturii și tradițiilor locale din județul Gorj! Ne bucurăm să vă avem alături în această călătorie fascinantă prin bogăția artistică și patrimoniul cultural al regiunii noastre. Platforma noastră este organizată în mai multe secțiuni, fiecare având un scop specific, pentru a vă oferi o experiență completă și captivantă în lumea turismului cultural. Iată o prezentare a fiecărei secțiuni:

 

1. Pagina principală: Începeți călătoria voastră pe platforma WebTurism explorând pagina noastră principală. Aici veți găsi o prezentare a proiectului I.M.P.A.C.T. - Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice și a scopului nostru: să promovăm și să dezvoltăm turismul cultural din județul Gorj. Vă invităm să descoperiți link-urile către celelalte componente web pentru a explora în profunzime bogăția de informații și activități culturale pe care le oferim.

 

2. Secțiunea Web "Activități": Descoperiți o gamă variată de evenimente culturale și turistice care au loc în județul Gorj. De la festivaluri de artă și cultură până la târguri locale și simpozioane internaționale, veți găsi aici toate evenimentele viitoare, împreună cu galerii foto și video ale evenimentelor trecute. Consultați calendarul nostru de evenimente pentru a planifica participarea și pentru a nu rata nicio activitate interesantă!

 

3. Secțiunea Web "Artă și cultură tradițională": În județul Gorj, arta și cultura tradițională sunt o sursă de mândrie și un simbol al identității noastre. Aici, veți putea explora diferitele activități creative desfășurate în regiune, veți afla mai multe despre meșteșugurile și tradițiile locale și veți avea ocazia să învățați prin tutorialele noastre video pentru activități creative. Imersați-vă în cultura noastră vibrantă și descoperiți frumusețea și autenticitatea artelor tradiționale!

 

4. Secțiunea Web "Stagii": Ne dedicăm dezvoltării tinerilor creativi și susținem formarea continuă în domeniul artistic. Aflați mai multe despre programele noastre de stagii care se concentrează pe dezvoltarea creativității, despre cursurile noastre eFormare Fundraising & StartUp și priviți în galeria noastră foto și video pentru a vedea rezultatele extraordinare ale acestor stagii.

 

5. Secțiunea Web "Campanie de promovare culturală": Promovarea turismului cultural și valorificarea patrimoniului nostru local este esențială pentru noi. Explorați campania noastră Media&Net, descărcați materialele noastre de promovare - Kit#Turism, și citiți publicația noastră, Ghidul complet Turism Cultural IMPACT pentru a înțelege mai bine eforturile noastre de promovare a culturii și turismului local.

 

6. Secțiunea Web "Parteneriate": Colaborarea este esențială pentru dezvoltarea și promovarea turismului cultural. Aici puteți afla mai multe despre parteneriatele noastre cu diverse organizații și instituții, cum ar fi Muzeul & CNIPT, ANTREC, agențiile de turism, ONG-urile culturale și altele. Galeria noastră foto și video ilustrează câteva dintre evenimentele comune pe care le-am realizat împreună cu partenerii noștri.

 

7. Secțiunea Web "Follow-up": Ne străduim să ne îmbunătățim constant activitățile și serviciile. Aflați mai multe despre evaluările și activitățile noastre de follow-up, vizualizați galeria foto și video a evenimentelor noastre și consultați rapoartele de evaluare și feedback-urile de la participanți și parteneri. Împreună, putem asigura că turismul cultural în județul Gorj continuă să crească și să prospere.

 

Vă așteptăm cu drag să explorați fiecare secțiune și să vă bucurați de experiența captivantă pe care o oferă platforma noastră WebTurism. Descoperiți bogăția culturală și tradițiile autentice ale județului Gorj și fiți parte din dezvoltarea continuă a turismului cultural în această frumoasă regiune a României!