Vull adoptar

Sabies que...?

  1. Acariciar un gat redueix els nivells de cortisol (hormona relacionada amb l'estrès).
  2. El contacte físic amb les nostres mascotes incrementa els nivells d'oxitocina (hormona vinculada amb l'establiment de relacions socials).
  3. Els animals domèstics inspiren emocions positives com la felicitat i l'esperança.

En resum, tenir gats a casa contribueix a millorar la nostra salut física i mental.

Abans d'adoptar

  • Has de tenir en compte que un gat és un ésser viu que té dret a tenir una vida digne i si l'adoptes tindràs el deure de cuidar-lo tota la seva vida. Tota la família heu d'estar d'acord en fer aquest pas tant important.
  • Els gats domèstics tenen una vida mitjana de 15 anys, n'hi ha que arriben a viure'n més de 20.
  • Els gats tenen ungles i per tant poden esgarrapar-nos o fer malbé coses a casa. És qüestió de tenir paciència i ensenyar-los a utilitzar el rascador.

Vull adoptar!

Si vols adoptar amb nosaltres, com a qualsevol protectora, has de saber que necessitaràs:

  • Ser major d'edat per tenir potestat de signar el contracte d'adopció i els papers amb les dades identificatives del gat.
  • Fer una aportació econòmica al nostre veterinari que alhora et proporcionarà els serveis mínims bàsics del mixu. Aquesta aportació varia en funció de l'edat de l'animal ja que inclou diferents serveis. En el cas de cadells inclou les dues dosis de vacunes, el xip (que és obligatori per llei), la castració (es realitza sobre els 6 mesos) i el test FELV/FIV. Els gats adults del refugi ja estan castrats i per tant el preu varia en funció de la seva procedència i els serveis bàsics que necessiten en cada cas.


Els nostres centres col·laboradors:

A Igualada, tenim dos centres que col·laboren amb la nostra protectora acollint mixets de cara al públic per facilitar-ne la seva adopció. Podeu passar-hi i conèixer part dels nostres mixets en adopció, allà mateix us informaran de l'aportació econòmica que cal pagar i podreu formalitzar-hi l'adopció.

ADN Veterinari

Calvet animals i plantes

I si ho preferiu ens podeu escriure i venir a visitar els gats del refugi per acabar de decidir quin serà l'afortunat (o afortunats) que gaudiran d'una llar i una família que els estimi. Per concertar un dia de visita escriu-nos a:

gatsigualada@gmail.com