Gamla skolhuset

I skolhuset finns föreningens samlingslokal och på byggnadens övervåning finns två övernattningsrum med gemensamt badrum och kök. Det finns totalt 8 bäddar.

Samlingslokalen kan hyras för det mesta från kafferep till konserter, och att hyra är inte dyrt, ofta kostar det ingenting. För mer information, se fliken Hyra, till vänster.

OBS! Rökning är ej tillåten i lokalen eller på övervåningen.

Samlingslokalen

Skolhusets samlingslokal har plats för ca 40 personer. Bord och stolar finns samt ett fullt utrustat kök med gott om porslin. Det finns även toalett med dusch och, efter överenskommelse, tillgång till tvättmaskin och torktumlare.

Det finns en projektor och projektor duk i lokalen, samt ett ljudsystem. Ange när du bokar om du vill använda dessa.

Samlingslokalen får användas gratis av Köpstadsös olika föreningar till deras protokollförda styrelsemöten.

Då Köpstadsö saknar egen kyrka, hyr Styrsö församling lokalen regelbundet för sina kyrkliga arrangemang. Det brukar vara en gudstjänst i månaden och därutöver körövningar och gemenskapsträffar med olika föredrag. Se kalendern eller anslagstavlan för mer information om när nästa tillfälle är.

Övernattning

På övervåningen finns det två rum som är möjliga att hyra för övernattning. Under våren 2017 byggdes övervåningen om och här finns nu ett gemensamt kök med matplats och ett badrum för övernattande gäster. Det finns ett mindre rum, Norröa, med 3 bäddar och ett större rum, Söröa, med 5 bäddar. Det går även bra att hyra hela våningen, om man inte vill dela kök och badrum med något annat sällskap.Dessa lägenheter är främst tänkta som kortidsbonde för besökare/ gäster till bonde på ön. Långtidsbonde går att ordna efter en dialog med styrelsen.

Köket
badrummet

Norröa

Norröa har tre bäddar, en 120 säng och en våningssäng. Till alla sängar finns täcken och kuddar.

Under perioden september 2020 till maj 2021 är rummet långtidsuthyrt.

Söröa

Söröa har en fantastisk utsikt och det finns fem sängplatser, en bäddsoffa med två bäddar och tre fristående sängar. I den här delen finns också en egen toalett med ett handfat. Till alla sängar finns täcken och kuddar.