uit je bubbel!

uit je bubbel!

Explore is het driedaagse festival waar je verder gaat dan het bekende pad. Op 17, 24 en 25 januari laten we Breda bruisen met verrassende kunst, werelds eten en prachtige gesprekken. Met één duidelijk doel: mensen uitdagen om elkaar te leren kennen. Want laten we eerlijk zijn, het leven wordt leuker en interessanter wanneer we meer van elkaar weten. Kom ontdekken, ervaren. Kom EXPLOREN!

Meld je nu aan voor het ontbijt in de Grote Kerk op 24 januari!

uit je bubbel ontbijt - grote kerk - 24 jan

Ontbijt, poëzie, kunst, muziek, tedtalks, wereldse hapjes. Op 24 januari komt alles samen in het meest iconische gebouw van Breda. 

Het gesprek -  Chassé theater - 17 jan

Ervaar Het Gesprek: een aangrijpende voorstelling die de realiteit van het Nederlandse bijstandsbeleid onthult. Laat je meenemen in de complexe situaties van bijstandsgerechtigden, met thema's als zelfbeschikking, de afbrokkelende verzorgingsstaat en krachtig verzet.

Ver van thuis - 25 jan

Laat je raken door de documentaire Ver van thuis over drie Oekraïense vluchtelingen, waarbij persoonlijke verhalen en aangrijpende beelden je meenemen in de realiteit van de oorlog. De krachtige documentaire nodigt uit tot bewustwording en actie en herinnert ons eraan dat we streven naar dezelfde menselijke wensen: een veilig en gelukkig leven met onze dierbaren.

De nieuwe veste - 25 jan

Dwaal door de Nieuwe Veste en laat je door het gevarieerde programma inspireren om mensen te ontmoeten,  je mooiste ik naar boven te halen en uit je bubbel te laten komen. 

De toekomst van de toekomst - 25 jan

Neem 25 januari in het NAC-stadion deel aan het netwerkevent rondom impact ondernemen. Laat je inspireren door de prikkelende keynote, workshops en pitches die onderzoeksinzichten verbinden aan praktijkervaring en ondernemerstalenten. 

Programma

sjoerd - Uit je bubbel ontbijt 

Lizette - De mislukte podcast

casper - De mezz hiphop grote kerk

Media Toolkit

Bevat: