Elämää Iso-Britanniassa

Tervetuloa Elämä Iso-Britanniassa sivustolle!

Tältä sivustolta löydät Eurooppalainen opintopolku -hankkeessa tuotetut Iso-Britanniaan liittyvät kulttuurivalmennusmateriaalit.

Sivuston tarkoituksena on toimia valmennusmateriaalina kansainväliseen vaihtoon valmistutuessa. Sivuston avulla perehdyt etukäteen kansainvälisen vaihdon kohdemaan kulttuuriin, kieleen ja arkeen. Sinulla on mahdollisuus saada osaamistasi todentavan osaamismerkit, joilla saat opintopisteitä omaan tutkintoon.

Osaamismerkkejä varten tutustu sivuston materialeihin, jonka jälkeen tee annetut tehtävät ja palauta ne. Oma oppilaitos ohjeistaa eteenpäin, käytännöt vaihtelevat oppilaitosten välillä.

Eurooppalaiset opintopolut sivuilta löytyy myös kielivalmennus Englannin kieleen. Siihen kannattaa tutustua myös.

Kuvat Lontoosta

Kulttuurien tuntemus - osaamisen osoittaminen osaamismerkkien avulla

Osaamismerkkien avulla voit osoittaa osaamistasi ja asiantuntemustasi tietyssä asiassa. Osaamista olet voinut hankkia joko koulussa tai itsenäisesti opiskelemalla, harrastusten kautta tai oppimalla käytännössä.

Jotta saat osaamismerkin, sinulla on ensin oltava tietoa ja osaamista siihen liittyvästä asiasta tai sisällöstä. Kun arvelet hallitsevasi asian tarpeeksi hyvin, voit hakea merkkiä täyttämällä sähköisen hakemuksen (katso ohjeet: https://www.eurooppalainenopintopolku.fi/kulttuurivalmennus/). Ota myös yhteyttä kansainväliseen vaihtoon valmentavaan opettajaan.

Hakemuksessasi todistat osaamisesi joko raportoimalla tai tekemällä asiasta esityksen pyydetyllä tavalla.

Tältä sivustolta löydät Eurooppalainen opintopolku -hankkeessa tuotetut Iso-Britanniaan liittyvät kulttuurivalmennusmateriaalit.