Afspraak

Afspraak

De kern van de EFT therapie is het bespreken van gevoelens en verlangens betreffende uw relatie. In een 1e gesprek kunt u vaststellen of u zich daarvoor bij mij voldoende op uw gemak voelt. Dit eerste gesprek biedt u ook de gelegenheid om vast te stellen hoe ik uw relatieproblematiek benader en of mijn aanpak u aanspreekt. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: eftedewageningen@gmail.com of bellen met 0318 414810.

Waar?

Mijn praktijk bevindt zich middenin de bossen tussen Renkum en Bennekom. (bij B) Dit is in de buurt van pannenkoekenhuis "de Panoramahoeve". Op de kaart hiernaast kunt u zien hoe u vanaf Bennekom en Renkum bij mij kunt komen. Hieronder geef ik er een beschrijving van.


Vanaf Bennekom

Komt u vanaf Bennekom dan moet u aan het eind van de Dikkenbergweg naar rechts. U rijdt dan eerst langs pannenkoekenhuis "Panoramahoeve". Na 150 meter begint de Hertogweg aan de linkerkant: Onmiddellijk na het parkeerterrein van restaurant "Het Koetshuis" en vlak voor een groot reclamebord voor Camping Dikkenberg. Bij de ingang van de Hertogweg staat dat het een eigen weg is waar je niet in mag rijden. Echter bestemmingsverkeer is toegestaan. De Hertogweg is ook nog eens een zandweg. Na ongeveer 500 meter hobbelend rijden staat aan de rechterkant een bordje met nummer 11. Daar moet u linksaf. Na 60 meter bent u bij mijn huis met praktijkruimte (zie de foto hierboven).

Vanaf Renkum

Komt u vanaf Renkum dan is de kortste weg via de Bosweg. Deze Bosweg gaat na ongeveer 200 meter over in een zandweg en heet dan Quadenoord. Na ongeveer 2 km ligt de Hertogweg aan de linkerkant. Het is de eerste zijweg met een straatnaambord en een wit verkeersbord met rode rand. Met bovendien een bordje "eigen weg". Als bezoeker mag u deze zandweg wel inrijden. Na ongeveer 200 meter staat aan de linkerkant een bordje met nummer 11. Daar moet u rechtsaf. Na 60 meter bent u bij mijn huis met praktijkruimte (zie de foto hierboven).