Al zo lang als ik me kan herinneren vind ik het fijn om te masseren.

De verbinding tussen mij en de persoon op de massagetafel is een fijne ervaring voor beide.

Niets kan me gelukkiger maken als een cliënt ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Een ontspanningsmassage ondergaan is een heerlijke en gezonde manier van relaxen. Je krijgt er meer rust door in je hoofd.

Bovendien heeft deze vorm van ontspanning diverse gezondheidsvoordelen. Ze verbetert niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stijgt de hoeveelheid witte bloedcellen in je bloed, die helpen om virussen en infecties te bestrijden.

Lang had ik niet veel met voeten. Ja ze waren er wel, maar ik masseerde ze eigenlijk niet echt. Totdat ik zelf, mede door de voetreflexmassage verlichting van mijn pijn ondervond, ben ik de voeten gaan waarderen. Voeten zijn belangrijk. Ze dragen je de hele dag overal naartoe, worden in te krappe schoenen gewrongen of vergeten bij het invetten. Niet alleen word je heerlijk ontspannen van een verwenmoment voor je voeten, het is ook een teken van waardering voor de dragers van je lijf.

Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten. Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren en word het zelfhelend vermogen gestimuleerd.