Achter deze heftige gebeurtenissen zit een HOGER DOEL

Achter deze heftige gebeurtenissen zit een HOGER DOEL.


Het is een strijd tussen GOED en KWAAD die uiteindelijk een keer gestreden moest worden. In vele oude geschriften en met name de Bijbel wordt hierover ook al geschreven (zie ook Gnosis).

Het KWAAD heeft ons uit het Paradijs (waarin wij Goden waren) verdreven en gevangen worden gehouden in een 3D Aarde, is nu de tijd aangebroken om het Paradijs weer te (her)scheppen en onze Goddelijke Vermogens weer terug te krijgen. Dat gaan we als Mensheid doen. In tegenstelling tot dat wat het KWAAD ons wil doen geloven is de Mensheid daartoe zonder meer in staat en nog véél meer.

De Mens gebruikt nu nog maar 5% van zijn werkelijke vermogens! Van ons DNA is maar 5% in gebruik (2 strengen van de 12). Al deze DNA-strengen zullen weer geactiveerd dienen te worden, om weer de Mens te worden die we in werkelijkheid zijn. . Goden!


De Mensheid wordt uit de 3e Dimensie (met al zijn beperkingen), waar het KWAAD welig tiert, opgetrokken naar de 5e Dimensie waarin de Mensheid heel veel dichter bij GOD/ALLAH/BRON komt te staan en zijn werkelijke vermogens ten volle kan gaan benutten.

Je kunt het geloven of niet, maar in de komende jaren gaan we fundamentele positieve veranderingen doormaken.


Deze website heeft tot doel de overgang mede te begeleiden.


Ton Modderman

Zie ook mijn SCHETS van de Nieuwe Aarde