Echipa


BOMAD CONSULTING, societate de expertiza contabila si consultanta financiara, este formata din echipa colaboratorilor nostri in domeniile financiar-contabil si fiscalitate (experti contabili, contabili autorizati, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane si consilieri financiari).

Intocmirea contabila a tuturor tipurilor de rapoarte financiare este completata de consilierea financiara pe care o acordam clientilor nostri pentru optimizarea rezultatelor afacerii, pe baza experientei noastre de peste 20 de ani in domeniile contabil si financiar-bancar dedicate intreprinderilor mici si mijlocii si microintreprinderilor.

Serviciile de consultanta financiara dedicate afacerii dvs. oferite de BOMAD CONSULTING va asigura posibilitatea externalizarii partiale sau totale a activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs.

BOMAD CONSULTING si partenerii sai suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Bomad Consulting, societate de expertiza contabila membra CECCAR Bucuresti