Consultanta financiara dedicata afacerii tale


0743222093

officebomad@gmail.com

ACTUAL

Oferta serviciilor de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin Programele START-UP NATION 2018 si Comert si Servicii 2018:

  • evaluarea prealabila a afacerii, considerarea tuturor elementelor cu impact financiar si fiscal asupra afacerii si consultanta privind considerarea tuturor elementelor de cost si venit
  • realizarea proiectiilor financiare si documentatiei afacerii eligibila pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin Programele 2018
  • inscrierea online in Programele Start-up Nation 2018 / Comert si Servicii 2018 / Microindustrializare derulate de AIPPIMM
  • realizarea documentatiei necesare accesarii programului pentru care aplicati
  • asistenta pentru accesarea si utilizarea creditului punte de la banca partenera in Program
  • realizarea raportarilor financiare catre AIPPIMM dupa semnarea acordului de finantare si urmarirea respectarii conditiilor financiare de indeplinit asumate de beneficiar
  • CHELTUIALA CU CONSULTANTA REALIZARII PROIECTULUI ESTE ELIGIBILA SI DECONTABILA PRIN PROGRAM

CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA:

SERVICIILE NOASTRE

Serviciile de contabilitate si consultanta financiara oferite de BOMAD CONSULTING va ofera posibilitatea externalizarii partiale sau totale a activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs.

Intocmirea contabila a tuturor tipurilor de rapoarte financiare este intregita si de consilierea financiara pe care o acordam clientilor nostri pentru optimizarea rezultatelor afacerii, pe baza experientei noastre de peste 20 ani in domeniile contabil, fiscal si financiar-bancar.

Va punem la dispozitie experienta noastra prin serviciile profesionale de contabilitate si expertiza contabila, salarizare si administrarea personalului, consultanta fiscala si financiara.

2018

Avantajele dvs. in cazul externalizarii activitatilor financiar-contabile ale firmei

Externalizarea activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs. catre BOMAD CONSULTING va ofera acces continuu la experienta unor profesionisti in domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani la preturi avantajoase si presupune pentru dvs. reducerea costurilor cu salarizarea personalului angajat in cadrul departamentului financiar-contabil, prin incheierea unei colaborari foarte avantajoase cu firma noastra.

Oferta BOMAD CONSULTING se adreseaza societatilor comerciale din categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si a microintreprinderilor, si PFA-urilor, indiferent de domeniul de activitate, din Bucuresti si Ilfov.

BOMAD CONSULTING si partenerii sai suntem membri activi ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Serviciile noastre:

Bomad Consulting SRL, societate de expertiza contabila membra CECCAR Bucuresti

Aleea Radaseni 7, sector 5

officebomad@gmail.com

0743222093


(c) bomad.ro 2006 - 2018