Consultanta financiara dedicata afacerii tale

serviciile noastre

Serviciile de contabilitate si consultanta financiara oferite de BOMAD CONSULTING va ofera posibilitatea externalizarii partiale sau totale a activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs.

Raportarea financiara este intregita de Consultanta financiara, Managementul financiar si Optimizarea operationala a proceselor pe care le acordam clientilor nostri pentru optimizarea rezultatelor afacerii, pe baza experientei noastre de peste 20 ani in domeniile contabilitate, fiscalitate, financiar si financiar-bancar.

ACTUAL. CONTEXT. 2022.

  • Consultanta in optimizarea financiara a societatii (profitabilitatea produselor si serviciilor, optimizarea fluxurilor financiare, optimizarea costurilor, necesarul de finantare a afacerii, fiscalitate).

  • Optimizarea operationala a proceselor pentru reducerea costurilor operationale.

  • Management financiar prin intocmirea bugetului anual, cash-flow previzionat, analiza financiara si optimizare , consultanta in finantare bancara si intocmirea documentatiei necesare, raportare manageriala recurenta, dashboards, etc

Serviciile noastre:

Avantajele dvs. in cazul externalizarii activitatilor financiar-contabile ale firmei

Externalizarea activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs. catre BOMAD CONSULTING va ofera acces continuu la experienta unor profesionisti in domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani la preturi avantajoase si presupune pentru dvs. reducerea costurilor cu salarizarea personalului angajat in cadrul departamentului financiar-contabil.

Oferta BOMAD CONSULTING se adreseaza societatilor comerciale din categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si a microintreprinderilor, si PFA-urilor, indiferent de domeniul de activitate, din Bucuresti si Ilfov.

BOMAD CONSULTING si partenerii sai suntem membri activi ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Bomad Consulting, societate de expertiza contabila membra CECCAR Bucuresti