Consultanta financiara dedicata afacerii tale


0743222093

officebomad@gmail.com

ACTUAL. CONTEXT 2020

CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA:

SERVICIILE NOASTRE

Serviciile de contabilitate si consultanta financiara oferite de BOMAD CONSULTING va ofera posibilitatea externalizarii partiale sau totale a activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs.

Intocmirea contabila a tuturor tipurilor de rapoarte financiare este intregita si de consilierea financiara pe care o acordam clientilor nostri pentru optimizarea rezultatelor afacerii, pe baza experientei noastre de peste 20 ani in domeniile contabil, fiscal si financiar-bancar.


2020

Avantajele dvs. in cazul externalizarii activitatilor financiar-contabile ale firmei

Externalizarea activitatilor financiar-contabile ale firmei dvs. catre BOMAD CONSULTING va ofera acces continuu la experienta unor profesionisti in domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani la preturi avantajoase si presupune pentru dvs. reducerea costurilor cu salarizarea personalului angajat in cadrul departamentului financiar-contabil, prin incheierea unei colaborari foarte avantajoase cu firma noastra.

Oferta BOMAD CONSULTING se adreseaza societatilor comerciale din categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si a microintreprinderilor, si PFA-urilor, indiferent de domeniul de activitate, din Bucuresti si Ilfov.

BOMAD CONSULTING si partenerii sai suntem membri activi ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Serviciile noastre:

Bomad Consulting SRL, societate de expertiza contabila membra CECCAR Bucuresti

Aleea Radaseni 7, sector 5

officebomad@gmail.com

0743222093


(c) bomad.ro 2006 - 2020