Een actieve vereniging

The Blue Hitters is een actieve vereniging, buiten honkballen zorgt onze "Activiteiten Commissie" voor allerlei leuke bezigheden voor clubleden, familie en vrienden.


FAMILIEDAG

Zondag 14 oktober is het weer Familiedag bij The Blue Hitters.

Al jaren is dit de dag waar iedereen naar uitkijkt. Gezellig een balletje slaan met ouders, kinderen, vrienden en andere familieleden.

Mis deze gezellige dag niet en meld je snel aan !

Ik wil mij aanmelden

Welcome Friends Day, een succes!

18 april 2018 - De Welcome friends day was een daverend succes.

Mooi weer , uitleg over de sport, slaan, gooien en vangen met een handschoen (ja aan je verkeerde hand, dat valt echt niet mee) en over de honken rennen.

Er zijn super veel kinderen komen honkballen en de meesten vonden het echt heel erg leuk.

Een geslaagde dag met als afsluiting , de "waterslide"

Met dank aan de Plus Supermarkt Mijnsheerenland voor het fruit waarmee ze deze dag gesponsord hebben.

Dart Toernooi - Gezellig

Op zaterdag 21-04-2018 was het dan eindelijk zover, het allereerste darttoernooi bij Blue Hitters! Op deze zonovergoten dag verschenen er 32 deelnemers aan de oche. De deelnemers werden opgesplitst in poules van 4 personen, waarna vervolgens een knock-out schema volgde. In de poulefase zagen we een onderonsje tussen Berry de Vries en Arno Franken. Arno ging voortvarend van start met de ene hoge score na de andere, maar uiteindelijk was het Berry die er met de winst vandoor ging.

Martin Molendijk werd ingedeeld in de zogenoemde ‘poule des doods’, een poule met alleen maar sterke spelers, maar desondanks wist Martin toch 1 leg te winnen. In de knock-out fase speelden Kyra van Genderen en Luke Prowse tegen elkaar. Luke had zijn draai nog niet helemaal gevonden in de poulefase, maar nu was hij ontketend en wist te winnen van Kyra. Daarnaast speelde ook Martin van Dorsselaer in de knock-out fase tegen een vrouwelijke tegenstander. Het werd een gezellige wedstrijd, waar uiteindelijk Martin als winnaar uit de bus kwam.

De grote winnaar van het toernooi werd ’s-Gravendeels darttalent Patrick van den Boogaard. Hij verloor deze avond slechts 1 partij en wel te verstaan van Arno Franken. Tijdens de prijsuitreiking was er tevens nog een kleine prijs voor het beste Blue Hitters lid. Het waren Luke Prowse en Martin van Dorsselaer die het verste wisten te komen in het toernooi en zich zodoende beste Blue Hitters lid mogen noemen.

Lasergamen

De Lasergame avond van de aspiranten was een succes. Eerst even lekker BBQ en met zijn allen om daarna ten strijde te trekken in de Laser Game Arena.

De mannen en vrouwen vonden het zo leuk dat ze niet van ophouden wisten, zelfs na het roosteren van de Marshmellow, wat later in de avond wilden ze nog even doorgaan.

Een avond die voor herhaling vatbaar is …… En dankzij Eric Schaay van Sreenex Vastgoed was deze avond helemaal gratis voor de kids.


Sleepover

Ook dit jaar was de Sleepover een succes. De activiteiten commissie heeft wel 22 kinderen het hele weekend begeleid in allerlei activiteiten.

De kinderen kregen zaterdagmiddag een honkbal clinic van Arno, Kyra, Natasja en Priscilla. Een springkussen, eten, bingo, lasergamen, marshmallows roosteren, kamperen, ontbijten, partijtje honkbal en waterslide zorgde voor een vol en zeer leuk weekend.


Scholen honkbaltoernooi

Na een daverend succes verleden jaar is er besloten dat we weer een scholen honkbaltoernooi organiseren. Dit toernooi vindt plaats op 6 juni 2018 van 14:00 tot 17:00. Eventuele uitwijk datum i.v.m. het weer is 13 juni.

Wil jij helpen bij het organiseren, begeleiden van deze dag geef je dan op via het aanmeldformulier.