Yes !!! Heren 2 Kampioen

KONINGSDAG EEN SUCCES

Het was een super leuke Koningsdag in ‘s-Gravendeel vandaag. Met een slagkooi en een groep enthousiaste jeugdleden en ouders hebben we de honk/softbal sport en natuurlijk onze vereniging goed kunnen promoten. Jong en oud hebben de hele dag het honkballen uit kunnen proberen. Natuurlijk hopen we dat er een flink aantal deelnemers een keer mee komen trainen.

Bedankt allemaal voor jullie inzet. #TheBlueHitters,#Extrainnings,#Teamworkmakesthedreamwork

Meer foto's ? Klik hier

Honk/Softbal is een leuke sport met mooie pakken, hippe petten, knuppels en stoere handschoenen. Wij zijn een sportieve familievereniging. Met elkaar en voor elkaar honk- en softbal beoefenen in een sportieve en gezellige sfeer. Kom langs en doe mee!

Snel, Tactisch en Stoer

Honkbal is een razendsnelle sport, het gaat om secondes, tactiek en dynamiek. Je hebt lef nodig om deze sport te kunnen beoefenen, de ballen komen snoeihard op je af als de werper de bal werpt, de klap die jij geeft als slagman of vrouw zorgt ervoor dat deze bal als een kanonskogel door de lucht vliegt. Bekijk de video en je ziet hoe snel het kan gaan....

MEEDOEN of lid worden

Wil jij een keer meedoen met een training of gelijk lid worden?

Je bent altijd welkom. Wij hebben de nodige spullen voor je om mee te kunnen doen, we zien je graag langskomen bij onze vereniging.