آموزش سئو

منبع: وبسایت بیزینوس

سئو یک تکنیک مارکتینگ برای افزایش فروش، بازدید و به طور کلی جذب مخاطب به صورت رایگان و از طریق موتورهای جستجوگر است.

برای بهبود سئو هم باید از نظر فنی اطلاعات کافی را داشت و هم اینکه هرگز خلاقیت را فراموش نکنید تا بتوانید رنکینگ، بازدید و آگاهی مخاطبین خود را افزایش دهید.

سئو جنبه های زیادی دارد. از کلمات روی وبسایت شما گرفته تا لینک هایی که در سراسر شبکه جهانی اینترنت که به سایت شما اشاره می کنند. گاهی اوقات هم تنها فاکتور سئو ساختار فنی وبسایت شما و نحوه درکش توسط موتورهای جستجوگرها خواهد بود.

سئو فقط در طراحی سایتی زیبا و با کیفیت از نظر فنی نیست. شما باید وبسایت خود را برای مخاطبین خود هم بهینه سازی کنید. این دو فاکتور در کنار هم به شما کمک می کنند که پیروز میدان شوید.

در بیزینوس قصد داریم که همه جوانب سئو را برای شما توضیح دهیم. از نحوه پیدا کردن عبارات (کیورد یا همان کلید واژه) که قرار است برای سایت شما بازدید بیاورد، تا نحوه لینک سازی و مارکتینگ وبسایت شما. لطفا گیج نشوید، بیزینوس کنار شماست. کنارتان هستیم که به شما کمک کنیم تا پیشرفت کنید.

چرا وبسایت من به سئو نیاز دارد؟

بیشتر ترافیک وبسایت از طرف موتورهای جستجوگر تجاری مثل گوگل، یاهو و بینگ است. اگرچه شبکه های اجتماعی و دیگر منابع هم برای سایت شما بازدیدکننده می آورد،‌ موتورهای جستجوگر اصلی ترین راه برای کاربران جهت پیدا کردن موارد دلخواهشان است. سایت شما چه در زمینه تولید محتوی باشد، چه خدمت، کالا، اطلاعات یا هرچیز دیگری را ارائه می دهید،‌ این نکته در مورد سایت شما صدق می کند.

دلیل منحصر به فرد بودن موتورهای جستجوگر این است که ترافیک هدفمند به وبسایت شما می فرستد. دقیقا کسانی که دنبال شما هستند، به شما دسترسی پیدا می کنند! همینطور که شما ما را پیدا کرده اید.

تجربه ثابت کرده که موتورهای جستجوگر می تواند یک سازمان را موفق کند یا از بین ببرد. ترافیک هدفمند می تواند تبلیغات، سود و نمایشی برای شما بیاورد که هیچ کانال مارکتینگ دیگری نمی تواند این کار را انجام بدهد. سرمایه گزاری در سئو درصد بازده فوق العاده ای در مقایسه با دیگر روش های مارکتینگ دارد.

چرا بدون سئو، موتورهای جستجوگر وبسایت را پیدا نمی کنند؟

موتورهای جستجوگر، هوشمند هستند، ولی بازهم کمک نیاز دارند. اکثر موتورهای جستجوگر مثل گوگل همیشه در حال کار کردن بر روی تکنولوژی خود هستند که بتوانند بهتر و عمیق تر صفحات وب را تحلیل کنند تا نتایج بهتری را به کاربران خود ارائه بدهند. با این حال محدودیت هایی هم برای آن ها وجود دارد.

اگرچه سئو صحیح می تواند هزاران بازدیدکننده برای شما بیاورد و توجه دیگران به سایت شما را افزایش دهد، حرکات اشتباه هم می تواند وبسایت و صفحات شما را به اعماق نتایج موتورهای جستجوگر پرتاب کند و کمترین میزان بازدید را برایتان به همراه داشته باشد.

به علاوه اگر می خواهید محتوی شما در شبکه های اجتماعی دیده شود، سئو به شما کمک می کند که رنکینگ شما هم بهبود پیدا کند و برای کاربران خود بیشتر در دسترس باشید. اینترنت همواره در حال رقابتی تر شدن است و شرکت هایی که بر روی سئو کار می کنند، از بقیه به طور واضحی پیشی خواهند گرفت.

می شود خودمان سئو انجام دهیم؟

سئو پیچیده است، ولی بسیاری از افراد اساس آن را به راحتی درک می کنند. حتی مقدار کمی از اطلاعات، تفاوتی بزرگ برای شما رقم خواهد زد. منابع مختلفی برای آموزش رایگان سئو در سراسر وب وجود دارند که ما بهترین ها را به شما ارائه خواهیم داد. مطالب وبسایت ما را با تمرین عملی درک کنید تا به یک کارشناس سئو تبدیل شوید.

با توجه به اینکه چقدر زمان دارید، چقدر به یادگیری علاقه دارید و همچنین پیچیدگی وبسایتتان، شاید به این نتیجه برسید که بهتر است از یک متخصص استفاده کنید تا همه چیز را برای شما کنترل کند.

به هر حال بهتر است که اطلاعاتی کلی در مورد سئو داشته باشید.

چه چیزهایی بعد از مطالعه آموزش رایگان سئو یاد می‌گیرید؟

در سری آموزش‌ سئو رایگان بیزینوس که ترجمه فارسی آموزش فوق‌العاده شرکت بزرگ "MOZ Seo" هستند، شما مطالب پایه و کاملا ابتدایی سئو را به طور کامل یاد می‌گیرید. ما اعتقاد داریم که بدون تسلط بر روی مفاهیم پایه، غیر ممکن است که بتوانید مباحث پیچیده‌تر را یاد بگیرید و به سوی رتبه اول گوگل حرکت کنید.

در شکل زیر، مراحلی که مدیرعامل شرکت بزرگ MOZ برای داشتن یک سئوی قوی پیشنهاد کرده، آورده شده است.

با توجه به این راهنمایی، ۷ گام برای داشتن یک سئوی موفق و خوب وجود دارد:

۱- قابل خزیدن بود، به این تررتیب موتورهای جستجوگر می‌توانند محتوی شما را پیدا و ذخیره کنند.

۲- تولید محتوی متقاعد کننده‌ای که به سوالات جستجوگر پاسخ می‌دهد

۳- کلمات کلیدی بهینه شده، به صورتی که بتوانند مخاطب و موتور جستجوگر را جذب خود کند.

۴- تجربه کاربری عالی، که عبارت است از سرعت لود بالا، سادگی استفاده و رابط کاربری منطقی در تمامی دستگاه‌‌ها(موبایل، دسکتاپ، تبلت و ...)

۵- قابلیت اشتراک گذاری محتوی، که باعث جذب لینک، سایتیشن و تقویت ترافیک ورودی می‌شود.

۶- لینک، تیتر و توضیحات، برای کسب رتبه بهتر

۷- طراحی بهتر محتوی، برای دست نیافتنی شدن

از کلمات نترسید، در آموزش رایگان سئو، بیزینوس به تمامی این موارد می‌پردازد. این مثلث را آوردیم تا دیدی از مباحث داشته باشید. در زیر ساختار آموزش سئو به طور کلی آورده شده است.

قسمت اول: آموزش مفاهیم پایه سئو

سئو چیست و چرا مهم است.

برای کسانی که واقعا مبتدی هستند. یاد می‌گیرید که بهینه سازی موتور جستجوگر یعنی چه و چرا اهمیت دارد. در این قسمت همه چیزهایی که برای شروع لازم است بدانید را یاد می‌گیرید.

قسمت دوم: موتورهای جستجوگر چگونه کار می‌کنند-خزیدن (crawling-کند‌ و کاو)، ذخیره سازی و رتبه بندی

اول از هرکاری، باید قابل دیده شدن باشید!

اگر این مراحل را دنبال نکنید، هر کار دیگری که انجام می‌دهید اهمیتی نخواهد داشت. این قسمت به شما نشان می‌دهد که چگونه ربات‌های گوگل و ... برای پیدا کردن شما و ذخیره کردن وبسایتتان، اینترنت را اصطلاحا Crawl می‌کنند یا در آن می‌خزند و به کند‌ و کاو می‌پردازند.

قسمت سوم: جستجو و انتخاب کیورد

درک اینکه مخاطب شما می‌خواهد چه چیزی را پیدا کند.

موتورهای جستجوگر کاربران را به شما متصل می‌کنند، پس ابتدا باید آن‌ها را هدف قرار داد. این قسمت از آموزش سئو، جستجو کیورد و دیگر روش‌هایی که برای فهمیدن علاقه مخاطبین به کار می‌رود را پوشش می‌دهد.

قسمت چهارم: بهینه سازی وبسایت

استفاده از تمامی اطلاعاتی که دارید برای تجهیز بیشتر وبسایت.

این قسمت از آموزش سئو سنگین است و شامل طراحی بهینه، تجربه کاربری، معماری اطلاعات و دیگر راه‌هاییست که می‌توانید به گونه‌ای تنظیمشان کنید تا محتوای شما به بهترین شکل دیده شود و با مخاطب ارتباط برقرار کند.

قسمت پنجم: تکنیکال سئو یا سئو فنی

داشتن دانش فنی پایه‌ به شما کمک می‌کند که وبسایتتان را برای موتورهای جستجوگر بهتر آماده کنید و در صورت ارتباط با توسعه‌دهندگان یا برنامه‌نویسان، اعتبار خود را بالاتر ببرید.

با داشتن یک وبسایت واکنشگرا، ربات‌های تنظیم‌شده و دیگر عناصر فنی مثل دیتاهای معماری شده یا متا تگ‌ها، می‌توانید به گوگل که خودش هم یک ربات است بفهمانید که سایتتان در چه موردیست. این به شما کمک می‌کند که برای مطالبی که شما صلاح می‌دانید رتبه کسب کنید.

قسمت ششم: لینک‌سازی و تثبیت حاکمیت وبسایت

بلندتر پرواز کنید.

وقتی همه چیز سر جایش بود، وقتش رسیده که تاثیر خود را با جذب توجهات و لینک‌ها از دیگر وبسایت‌ها و اینفلوئنسر‌ها، افزایش دهید.

قسمت هفتم: آمارگیری، اولویت بندی و اجرای سئو

آماده موفقیت شوید.

یکی از قسمت‌های اصلی هر استراتژی سئو این است که بدانید چه چیزی جواب می‌دهد، چه چیزی نه. به همین ترتیب هم تصمیمات خود را همینطور که جلو می‌روید تنظیم کنید.

دیکشنری آموزش سئو

کلمات و اصطلاحات رایج را یاد بگیرید.

یادگیری سئو گاهی اوقات مثل یادگیری یک زبان جدید با همان پیچ و خم هاست و انتظار می‌رود که شما راه را بلد باشید. این بخش به شما کمک می‌کند که تمامی کلمات جدیدی را که طی آموزش به چشمتان می‌خورد، یاد بگیرید.

برای یادگیری چقدر باید از این مطالب بخوانم؟

اگر برای بهبود ترافیک وبسایت خود جدی هستید و آشنایی زیادی با سئو ندارید، پیشنهاد می کنیم که مطالب آموزشی ما را از ابتدا تا انتها مطالعه کنید. ما تلاش کرده ایم که تا حد امکان مختصر و قابل درک مطالبمان را آماده کنیم. شما می توانید این مطالب ما را بخوانید و از لینک های مفیدی که در هر صفحه آموزش های ما وجود دارد استفاده کنید.

همه بخش هایی که برای شما قرار داده ایم، جهت درک مهم ترین مفاهیم سئو بسیار ارزشمند هستند.

منبع: http://www.bizinoos.com/beginners-guide-to-seo/guide-to-seo/