Translator, language specialist, localization

consultant, translation tools specialist

Vertaler, taalspecialist, lokalisatieconsultant, vertaaltoolspecialist

Wat kan better4all u bieden? Vertalingen, management van vertaal- en lokalisatieprojecten, advies op het gebied van vertaaltools.

Wie is better4all? De zzp'er David Boelen (tweetalig Nederlands-Frans), met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vertalingen, projectmanagement, vertaaltools, Machine Translation en projecttechnieken zoals de agile-techniek scrum. Een belangrijke succesfactor van scrum is het gebruik van het zelforganiserend vermogen van professionals.

Consultant op het gebied van lokalisatie - het proces waarbij een product (bijvoorbeeld een website, een softwarepakket), een dienst of een communicatie-uiting wordt aangepast aan de taal en de cultuur van een lokale markt, dus van een bepaalde regio of een bepaald land.

Vertalen en proeflezen:

  • Frans - Nederlands ; Nederlands - Frans
  • Engels - Nederlands ; Engels - Frans

Projectmanagement voor (zeer) kortlopende tot langlopende periodes behoren ook tot mijn specialiteiten en op het gebied van vertaaltools heb ik veel ervaring opgebouwd tijdens de afgelopen 30 jaar bij verschillende bedrijven, eerst bij IBM, later bij vertaalbureaus. Hierbij moet u denken aan vertaaltools als SDL Trados Studio, MemoQ, Wordbee en tools op het gebied van de kwaliteitscontrole.

Waarom better4all?

Ik heb gekozen voor de naam better4all omdat ik door mijn dertig jaar ervaring in de vertaalbranche geloof in de kracht van samenwerking. Goede communicatie brengt mensen dichter bij elkaar en dat is beter voor iedereen. Je merkt het dagelijks om je heen, thuis, bij bedrijven, tussen bedrijven en consumenten, in de politiek en ga zo maar verder.

Contact

E-mail: david@better4all.nl

Mobiel: +33 6 33 98 47 91