Isos- ja kerhon-ohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on avointa kaikille rippikoulun käyneille. Hyvinkään seurakunnan isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kaksivuotinen ja antaa mahdollisuuden toimia isosena rippikouluissa ja lastenleireillä, kerhonohjaajana 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille, sekä pyhäkouluopettajana pääasiassa alle kouluikäisille lapsille. Kahden isoskoulutusvuoden jälkeen koulutuksesta saa todistuksen. Kahden vuoden isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen lisäksi voi vielä halutessaan osallistua Isko 3 -kurssille, jossa keskitymme vielä enemmän isosten isosena, yövalvojana ja kerhokummina toimimiseen.

Ilmoittaudu isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen tästä!


Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kaudella 2024-2025

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus 7.9. alkaen ( Yli-Anttilantie 3 ). Isoskoulutuspäivän aikana saat tietoa isoskoulutuksen käytännöistä ja pääset tutustumaan muihin isoskoulutuksessa mukana oleviin nuoriin. 

Ensimmäisen ja toisen vuosikurssin isoset kokoontuvat kerran kuussa kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17-19:30, SEKÄ lauantaisin klo 13-16 Vehkojan seurakuntakeskuksella.
Kolmannen vuosikurssin isoset kokoontuvat kerran kuussa lauantaisin klo 14-17 Betaniassa.


Tarkemmat päivämäärät kerrotaan alkusyksystä. 


Iskon pelisäännöt:

Leireistä ja muista erityisiskokerroista ilmoittelemme vielä erikseen. Pidä itse itsesi ajantasalla ja seuraa ilmoittelua betsku.net:ssä.

Jos joudut olemaan poissa jostakin Iskokerrasta, kerro siitä isoskoulutuksesta vastaaville työntekijöille. Isoskoulutuskerran voi korvata korvaavilla tehtävillä. Pyydä korvaavat tehtävät isoskoulutuksesta vastaavilta työntekijöiltä.

Jotta saat vuosikurssisi suoritettua, saa isoskoulutuskerroista puuttua kokonaan 1-2 kertaa ja korvaavilla saa olla tehtynä 1-4 kertaa. Kokonaan puuttuvien ja korvaavilla tehtyjen määrä saa olla kuitenkin korkeintaan 4.

Isoskoulutusleirille osallistuminen on hyvin tärkeää, viikonloppu sisältää monenlaista koulutuksellista sisältöä. Jos joudut isoskoulutusleiriltä olemaan poissa, pyydä viikonlopun korvaavat tehtävät isoskoulutuksesta vastaavalta työntekijältä.

Isospaikkoja jaettaessa katsomme myös aktiivisuutta isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen osallistumisessa.


WhatsApp -ryhmät

Isoskoulutukseen liittyvistä asioista informoidaan iskon whatsapp -ryhmissä. Uudet ryhmät luodaan syksyllä ensimmäisen iskokerran jälkeen. Halusta liittyä iskon whatsapp -ryhmään kysytään ilmoittautumislomakkeella tai jos sinua ei ole lisätty ryhmään, laita jollekin työntekijälle viesti ja pyydä lisäämään.


Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Jonnaan tai Milaan.