Isos- ja kerhon-ohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on avointa kaikille rippikoulun käyneille. Hyvinkään seurakunnan isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kaksivuotinen ja antaa mahdollisuuden toimia isosena rippikouluissa ja lastenleireillä, kerhonohjaajana 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille, sekä pyhäkouluopettajana pääasiassa alle kouluikäisille lapsille. Kahden isoskoulutusvuoden jälkeen koulutuksesta saa todistuksen. Kahden vuoden isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen lisäksi voi vielä halutessaan osallistua Isko 3 -kurssille, jossa keskitymme vielä enemmän isosten isosena, yövalvojana ja kerhokummina toimimiseen.


Ilmoittaudu isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen tästä!Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kaudella 2023-2024

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus alkaa sunnuntaina 3.9 klo 13.30 Vehkojan seurakuntakeskuksella ( Yli-Anttilantie 3 ). Isoskoulutuspäivän aikana saat tietoa isoskoulutuksen käytännöistä ja pääset tutustumaan muihin isoskoulutuksessa mukana oleviin nuoriin. Isoskoulutuksen merkeissä kokoonnumme joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla. Keskiviikkojen isos- ja kerhonohjaajakoulutus on klo 17.30-19.30. Klo 17.00 alkaen on tarjolla pientä välipalaa.


Isos- ja kerhonohjaajakoulutuskerrat syksyllä 2023:

Su 3.9. Ensimmäinen isoskoulutuskerta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 13.30-16.00.

Ke 27.9 Isoskoulutusta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 17.00-19.30.

Ke 11.10 Isoskoulutusta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 17.00-19.30.

Ke 25.10. Isoskoulutusta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 17.00-19.30.

Ke 8.11 Isoskoulutusta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 17.00-19.30.

Ke 22.11 Isoskoulutusta Vehkojan seurakuntakeskuksella klo 17.00-19.30.


Kevät 2024:

Isoskoulutus jatkuu tammikuussa

Isoskoulutusleiri 8.-10.3


Iskon pelisäännöt:

Leireistä ja muista erityisiskokerroista ilmoittelemme vielä erikseen. Pidä itse itsesi ajantasalla ja seuraa ilmoittelua betsku.net:ssä.

Jos joudut olemaan poissa jostakin Iskokerrasta, kerro siitä isoskoulutuksesta vastaaville työntekijöille. Isoskoulutuskerran voi korvata korvaavilla tehtävillä. Pyydä korvaavat tehtävät isoskoulutuksesta vastaavilta työntekijöiltä.

Jotta saat vuosikurssisi suoritettua, saa isoskoulutuskerroista puuttua kokonaan 1-2 kertaa ja korvaavilla saa olla tehtynä 1-4 kertaa. Kokonaan puuttuvien ja korvaavilla tehtyjen määrä saa olla kuitenkin korkeintaan 4.

Isoskoulutusleirille osallistuminen on hyvin tärkeää, viikonloppu sisältää monenlaista koulutuksellista sisältöä. Jos joudut isoskoulutusleiriltä olemaan poissa, pyydä viikonlopun korvaavat tehtävät isoskoulutuksesta vastaavalta työntekijältä.

Isospaikkoja jaettaessa katsomme myös aktiivisuutta isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen osallistumisessa.


WhatsApp -ryhmät

Isoskoulutukseen liittyvistä asioista informoidaan iskon whatsapp -ryhmissä. Uudet ryhmät luodaan syksyllä ensimmäisen iskokerran jälkeen. Halusta liittyä iskon whatsapp -ryhmään kysytään ilmoittautumislomakkeella tai jos sinua ei ole lisätty ryhmään, laita jollekin työntekijälle viesti ja pyydä lisäämään.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Jonnaan tai Juikeen.


Ilmoittaudu isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen tästä!