Tervetuloa Hyvinkään seurakunnan nuorisotyön kotisivuille!


Ajankohtaista nuorisotyössä

Betskun viikkotoimintaa on seuraavasti:

Keskiviikkoisin Raamis klo 15-19. Alussa vapaata oleilua. Ohjelma alkaa noin klo 17.45.

Perjantaisin After School klo 17-21 (HUOM! Uusi aika). Yhteistä ohjelmaa. Hartaus noin klo 19.

Lauantaisin Nuorten ilta klo 16.30-20.30. Vapaata oleilua. Hartaus noin klo 19.Muutama olennainen juttu Betskuun tullessa:

  1. Betskussa on vahva maskisuositus. Käytäthän maskia niin kuin sitä kuuluu, eli suu ja nenä menee piiloon.

  2. Pese kädet tullessasi ja käytä käsidesiä ennen kun otat syömisiä ja juomisia, ennen kun ryhdyt pelaamaan jotain sekä pelaamisen jälkeen jne.

  3. Kirjaa nimesi ja puhelinnumerosi pöydällä olevaan tablettiin. Tietoja käytetään vain siinä tapauksessa, jos tulee tieto, että meidän toiminnassa olisi ollut korona-altistus

  4. Pidä turvaväliä muihin kävijöihin.

  5. Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan ja pese jälleen ne kädet.

  6. Tulethan vain terveenä!


😥🤙 Jos haluat puhua jonkun kanssa, vaikka käydä kävelyllä tai muuten tarvitset tukea omaan tilanteeseen, ota yhteyttä! Me kaikki seurakunnassa ollaan sun kanssa tilanteessa kuin tilanteessa!

🤗 Pidä huoli itsestäsi!

Ilmoittautuminen varaisoseksi kesän 2022 rippikouluihin

Nyt on mahdollista ilmoittautua varaisoseksi kesän 2022 rippikouluihin. Jos sun aikataulut antaa myöden ja haluaisit haluaisit mahdollisesti lisää isosen, isostenisosen tai yövalvojan hommia jo olemassaolevien lisäksi, niin käy ilmoittautumassa varaisoseksi täältä. Mahdollisten peruutuspaikkojen ilmaantuessa me otamme varaisosiksi ilmoittautuneisiin yhteyttä.Kiinnostaako NettiSaapas? Mistä on kyse niin lue täältä: Nettisaapas!Isoskoulutusilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan isoskoulutukseen kaudelle 2021-2022! Isoskoulutukseen osallistumalla pystyt toimimaan isosena niin lasten leireillä kuin rippileireilläkin, pyhäkoulun opettajana, lasten iltakerhojen ohjaajana ja paljon muuta. Saat arvokasta kokemusta ryhmän ohjaamisesta, esiintymisvarmuutta ja monia muita elämässä tarvittavia taitoja. Tule mukaan!

Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä klikkaamalla.

Seuraa meitä Instagramissa @betskunet !