Etkinliğe Katılacakların Belirlenmesinde Aranan Koşullar ve Başvuru Formu
Düzenlenecek etkinlik için katılımcı seçiminde TÜBİTAK tarafından belirlenen ölçütler dikkate alınmıştır. Buna göre katılımcıların sahip olması gereken koşullar aşağıdaki verilmiştir:
Herhangi bir programda tezli yüksek lisans ve doktora öğrencisi olmak,
TÜBİTAK-Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS) veri tabanına kayıtlı olmak.
Seçilecek katılımcıların belirlenmesinde; e-öğrenme alanında uygulamaya dönük deneyime sahip olmak ve/veya e-öğrenme alanı ile ilişkili lisansüstü düzeyde en az bir ders almış veya alıyor olmak, tercih sebebi olacaktır. Ayrıca, katılımcıların okul/kurum/şehir/cinsiyet açısından dengeli dağılımın sağlanmasına özen gösterilecektir. Bununla birlikte lisansüstü öğrencilerin çalıştıkları konu alanları bağlamında uyumlu olabilecek şekilde gruplandırılması sağlanacaktır.
Başvuru Tarihleri: Etkinliğe son başvuru tarihi, 15 Nisan 2021'dir.
Başvuru Formu: Etkinliğe başvurmak için ilgili formun doldurulması gerekmektedir.
Katılımcıların İlanı: 27 -30 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek seminerimiz için katılımcı sayısı 30 lisansüstü öğrenci ile sınırlı olup asil/yedek katılımcılara ilişkin bilgilendirme e-posta aracılığıyla yapılmıştır.