Contractació

Podeu trucar a la Gemma Olivé:

Tf. 659 93 66 48 / 93 776 09 43

C/ Mossèn Jaume Guixà, 17 – 08784 Piera

O escriure un e-mail a: baumafolc@gmail.com

Curriculum

Bauma és un grup inquiet que basa el seu treball en les músiques de ball folc de tot Europa i de l’arc mediterrani. El grup ofereix diferents estils de concert adaptats a les necessitats, ja sigui per escoltar en algun teatre o auditori o per a ballar i fer gresca en algun festival o fira.

Una ruta imaginària per països europeus que va acompanyada d’alguna llegenda, de la presentació dels diferents instruments i la seva procedència. Si l’espai ho permet i el públic ho desitja, també s’ensenyen a ballar diferents danses (especialment col·lectives però també de parella) de les melodies que fan sonar.

Bauma és un grup desacomplexat que no s’encongeix sota cap etiqueta, evoluciona constantment, incorpora nous temes, composa les seves pròpies melodies, treballa en espectacles innovadors i col·labora amb la gent que vol engegar algun projecte cultural arreu del nostre territori.

Els components de Bauma, dos nois i quatre noies, arriben al grup havent coincidit tots ells a Kaval, grup de música barroca irlandesa (ja desfet) i havent cursat estudis musicals en diferents àmbits. Així doncs es tracta d’una barreja de procedències celtes, clàssica, antiga i folc català. S’afegeix, a més a més, una instrumentació no massa habitual: Concertina, banjo irlandès, bodhràn, gralla, acordió diatònic, low whistle, flauta travessera i d’altres com mandolina, guitarra, violí, flautes de bec, derbuka… Instruments que es van combinant al damunt de l’escenari, per oferir una peculiar sonoritat a l’hora d’interpretar músiques d’europa i de l’àmbit mediterrani amb instruments d’arreu.

Amb un llarg recorregut des de l’any 2000 hem fet més de 170 concerts per tot el territori: Folk Rural Pardines (Ripollès), Tortosa (Cucafera Folk), Artés, al Triballcoloma de Sta. Coloma de Gramenet, al Darò Folk de la Bisbal d’Empordà, Figueres, Girona, al Treureball de Terrassa, a la Vall d’En Bas, al Tradicionàrius de Barcelona, a l’Anoia Folk, a la Plaça del Rei de Barcelona, a la Garrotxa; a l’Ofolk i a l’Ésdansa, al Mercè Folk (BCN), al Festival de la Granadella (Lleida), Danzas sin Fronteras, Fira Mediterrània de Manresa i un llarg etcètera.

Arreu de l’estat espanyol; Festival Prau de Laredo (Cantabria), Laguna de Gallocanta (Teruel), al Folkhivern de Sueca (València) i també a Lleó. Finalistes al concurs del festival d’Ortigueira (Galícia), Hem participat en diversos programes de televisió; TV3 (Rodasons), TVE (TVE és música), Canal Latino (Bilirrubina), Mataró TV, i també de ràdio; Icat FM, Catalunya Ràdio, RNE 3, COM ràdio i diverses emissores locals.

Rider

El temps de muntatge i proves és 1:30h.

En cas que la producció de so sigui externa aquests són els requisits tècnics:


CANALS:

1. Veu Ivan shure 58

2. Concertina deixar cable XLR (cannon)

3. Flautes I deixar cable XLR (cannon)

4. Bodhràm shure 57

5. Mandola 1 DI (phantom)

6. Flauta travessera1 deixar cable XLR (cannon)

7. Mandolina deixar cable XLR (cannon amb phantom)

8. Mandola2 deixar cable XLR (cannon amb phantom)

9. Acordió1 deixar cable XLR (cannon)

10. Contrabaix DI

11. Contrabaix deixar cable XLR (cannon)

12. Flautes2 deixar cable XLR (cannon)

13. Flauta travessera2 deixar cable XLR (cannon)

14. Acordió2 deixar cable XLR (cannon)

15. Veu Llúcia shure 58

16. Guitarra acústica DI (phantom)

17. Guitarra espanyola DI (phantom)

18. Veu Julià shure 58

19. Micròfon inalàmbric per ensenyar els balls. (tipus diadema)