Blog & Foto's

Oktober 2022

Dit is misschien wel het mooiste project waarvoor Haseeb Ahmed een beroep heeft gedaan op Atelier Vilvoorde voor de technische realisatie.

In totaal hebben we meegewerkt aan drie werken die nu zijn opgenomen in de tentoonstelling "Faces of Water" die tot 4 december loopt in Bozar https://www.bozar.be/nl/kalender/faces-water .

Op de foto hiernaast het bijna afgewerkte werk , een paar foto's van "the making of" en een foto van de toelichting die bij één van de werken hangt met daarop de vermelding van Atelier Vilvoorde... blozen is een tof gevoel !


september 2022


Ik heb een job aanvaard als leraar houtbewerking op de Middelbare Steinerschool Brussel ( https://msvb.be/ ). Ik zal er in elk van de 6 leerjaren gedurende een half jaar 2 uur per week houtbewerking geven.

Zo gaan al deze leerlingen dit jaar in mijn klas passeren.

Daardoor zal vanaf deze week Atelier Vilvoorde gesloten zijn op woensdag voormiddag. Vrijdag doen we pas open om 17 uur om de traditie voort te zetten dat we vrijdag samen een glas drinken.

augustus 2022

Net voor de vakantie hadden we nog een lichting nieuwe meubelmakers.

Je kan Luc, Pétra en Michèle hier met enige fierheid zien poseren naast hun zelfgemaakt stoeltje.

De volgende cursus start op dinsdag 6 september. Er zijn nog twee plaatsjes beschikkbaar.

augustus 2022

We hebben het zomerkamp "Basis elektronica en microcontrollers met de Arduino" net afgesloten.

Atilla en Finn evolueerden op een week van zero (in IT) naar hero (in microcontroller programmatie).

Blijkbaar zijn er in Atelier Vilvoorde meer dan alleen houtbewerkers die kunnen glunderen... aankomende elektronici/programmeurs kunnen dat ook.

juli 2022

We hebben de kisten gemaakt om Haseeb zijn "Library of the winds" te shippen.

Ik kan met deze zeggen dat je twee dagen moeten rekenen voor elke kist. Een dag voor de eigenlijke kist en nog een dag om wat er in de kist zit mooi te verankeren.

We hebben hier een redelijk originele manier gevonden om de lotto-machine vast te zetten. Een plaat met een gat er in klemt de plexiglazen sfeer op zijn plaats in het midden van de kist. De boord met de Belgische vlag is een versneden verhuisdeken om geen krassen te maken.

Twee dozen verhuisdekens kopen was een zeer goede investering. Ze komen bijna dagelijks van pas om iets delicaat te beschermen.

juli 2022

Vorige week donderdag is ook het voorlopig laatste meubeltje afgewerkt in de bouwgroep. Voor deze gelegenheid heeft Adeline met haar kersverse schoenenkast de vaste plaats ingenomen voor de fotoshoot.

De deelnemers van de vorige maanden (zie vorige posts hier) zijn ook daadwerkelijk allemaal komen opdagen om met een drink het welslagen te vieren van alle aangevatte projecten (4 meubeltjes dus).

De bouwgroep houden we elke donderdag avond van 17 tot 22 uur. Je bouwt wat je maar wil en Atelier Vilvoorde ( en regelmatig ook wel een collega klant van Atelier Vilvoorde ) helpen je zoveel je wil. Kostprijs 15 € per uur.

En . . . sinds het luwen van het Corona-gebeuren hebben we hier de gewoonte hervat om elke vrijdag van 17 tot ergens tussen 20 en 21 uur een pintje te drinken en de komende projecten te bespreken. Iedereen is welkom (ook curieuze neuzen die hier nog geen klant zijn).

juni 2022

Vandaag heeft Mario de laatste nieuwe update uitgevoerd aan zijn "fighting robot" Kasirga. Voor de gelegenheid heeft hij zelfs een schmink-sessie voor de fotoshoot gekregen. ( = hij werd geschilderd, de robot niet de Mario).

Het nieuwe addendum is een achterkant uit HDP. HDP is een zeer taaie kunststof. Daarvoor werd er een mal gemaakt en de HDP werd verwarmt tot die mooi plastisch was en dan in de dubbelzijdige mal geklemd.

Kasirga is één van de robots in de featherweight ( 13,6 kg) klasse met internationale reputatie. Pantser uit 6 mm Hardox 500, twee wiel differential steering.

Het wapen is een schijf van 1 kg met één tand die 9000 RPM draait. Reken zelf maar uit hoeveel energie daar in zit... meer dan in een sloophamer in mensenhanden in ieder geval.

Mario is een gekend figuur in de robot competitie. De de laatste drie jaar is Atelier Vilvoorde zijn werkplaats.

juni 2022

Gisteren (donderdag avond) werden er nog eens twee projecten afgewerkt gedurende onze bouwgroep sessie.

Julie zit te glunderen op haar zitbankje / telefoonmeubel.

Sylvie hebben we vereeuwigd tussen haar nachtkastjes.

De bouwgroep houden we elke donderdag avond van 17 tot 22 uur. Je bouwt wat je maar wil en Atelier Vilvoorde ( en regelmatig ook wel een collega klant van Atelier Vilvoorde ) helpen je zoveel je wil. Kostprijs 15 € per uur.

Blijkbaar zit de sfeer wel goed want toen de dames gisteren avond vertrokken vroegen ze of ze een volgende keer mochten komen supporteren bij de afwerking van het project van hun collega... en dan gelijk ook een feestje opzetten voor de voltooiing van de recente projecten.

Wat me eraan doet denken dat... sinds het luwen van het Corona-gebeuren hebben we hier de gewoonte hervat om elke vrijdag van 17 tot ergens tussen 20 en 21 uur een pintje te drinken en de komende projecten te bespreken. Iedereen is welkom (ook curieuze neuzen die hier nog geen klant zijn).

mei 2022

Het is me een waar genoegen u te mogen voorstellen aan Lisa en haar badkamermeubeltje.

Lisa heeft zich al een aantal weken aangesloten bij de bouwgroep op donderdag avond. Met de hulp van een paar andere deelnemers heeft ze een maatwerk badkamerkastje ontworpen. Vorige week was het klaar... en als ik Lisa zo bekijk denk ik dat dit een illustratie is van het werkwoord glunderen.

Daarmee is Lisa de eerste die haar pronkstuk af heeft... ik voorspel dat er de volgende weken nog drie gaan volgen.

De bouwgroep is elke donderdag avond van 17 tot 22 uur. Je maakt wat je maar wil en krijgt zoveel assistentie/advies als je wil voor 15 euro per uur.

juni 2022

Terug van weggeweest ... Felder CF 741 S houtbewerkingscentrum.

Paneelzaag, vlakbank, vandiktebank en topie in één machine.

Misschien moeten we eens een cursus geven in het werken met deze machine. Moravian werkbank bouwen ?

mei 2022

Hier zijn drie van de vier de deelnemers van de meest recente cursus meubels maken uit massief hout "het stoeltje" : Hans, Els en Dennis. (Sharon heeft zich niet op foto laten vastleggen...omdat ze de laatste les heeft gemist.

mei 2022

Op verzoek van Groen! hebben we een workshop nestkastjes bouwen opgezet. Er kunnen 50 nestkastjes gebouwd worden. Allemaal uit recuperatie hout natuurlijk (gezien de opdrachtgever).

mei 2022

Hier zijn de deelnemers van de recente cursus meubels maken uit massief hout "het stoeltje" : Stephen, Sara, Wannes en Bruno.

mei 2022

Er werden robots gebouwd waarover de beweegbare wanden van Elke Van Der Kelen geschoven worden. Zo kunnen we met de wanden geautomatiseerd rondrijden.

De Robots hebben vier wielen die we allemaal 180° kunnen laten draaien en in snelheid regelen van vooruit naar achteruit in 255 stappen. Maximum snelheid is gekozen als 1 meter per minuut. Oorspronkelijk wouden we nog trager. Vandaag willen we ook eens iets sneller proberen.

De positionering van de wanden is een project in samenwerking met de afdeling robotica werktuigkunde van de KUL en is gebaseerd op een positionering met camera beelden en tags. https://github.com/meco-group/ProjectEagle . We zoeken een freelance programmeur om het video systeem te repliceren. Interesse . . . mail naar info@ateliervilvoorde.be.

12 april 2022

Speciaal met het oog op de thuiswerkers hebben we deze werkbank getekend en dan ook gebouwd. Ze staat bekend als de portable Moravian Workbench en je kan ze in een paar minuten monteren en demonteren.

Deze werd gemaakt uit lariks (ook lork genaamd). Dat is de hardste hout onder de naaldbomen.

Er zijn hier al een paar klanten geweest die ze zo mooi vinden dat ze overwegen om er eentje in hun woonkamer te plaatsen met planten in de bak voor het werkgerief.


28 februari 2022

Ben is gisteren een deur komen maken "klassieke vlaamse deur voor een schuur stijl".

Gemaakt uit recuperatie planken. Deze mooi op dezelfde dikte geschaafd, rechte kantjes aan gezaagd en van tand en groef voorzien. Het geheel mooi in elkaar geschoven en voorzien van de klassieke schuine balken die dienen om de deur niet te laten scheef zakken aan de scharnieren. Tenslotte op maat gezaagd en geschuurd.

En dat allemaal op 5 uur tijd ! INDRUKWEKKEND !

14 februari 2022

We hebben een ganse hoop nearly new werkgerief tweedehands aangeschaft : Pocket hole jig, Cyclone, Frezenset, Potboren set, Dieptemeter (voor bij de frees), Schuurschijf, Lijmklemmen, Featherboards, ...

We kijken ernaar uit om dat allemaal in gebruik te nemen.

12 februari 2022

Elke is zaterdag voormiddag haar stoeltje komen afwerken. Ze had de laatste les gemist en het is gebruikelijk om dat dan op zaterdag in te halen.


02 Februari 2022

We hebben een lasercutter/graveerder in gebruik genomen !

100 Watt CO2 laser met een bed van 900 X 600 mm

Tarief : 30 euro per uur met een minimum van 30 euro

Je kan thuis al je bestanden klaar maken voor de laser met RDworksV8 en ze op een USB stick zetten.

RDWorks kan je onder andere van hier gratis downloaden : https://rdworks.software.informer.com/8.0/

De controller van onze lasersnijder is de RDC6445S en dat moet je in RDworks ook instellen.

We zullen dadelijk ook een workshop "introductie lasersnijden" aankondigen.

Januari 2022

Hiernaast een maquette van ‘A play of space I’ van Elke Van Der Kelen.

In voorbereiding van haar residentie bij C-TAKT, Dommelhof. ( http://www.c-takt.be/2022/01/13/oproep-participanten-gezocht-voor-project-elke-van-der-kelen/ ) werden er nu ook muren met wieltjes gemaakt ( in Dommelhof ).december 2021

En nog maar eens met dank aan onze stagiair Axel Lips zijn we erin geslaagd om de kasten in de houtbewerking allemaal eens mooi op te ruimen en op elke kast een foto te hangen van wat er in de kast zit... tot meerdere eer en glorie van de productiviteit.

Als je wil zien welke juweeltjes er allemaal in de andere kasten zitten moet je maar eens door het foto carousel lopen.december 2021

De freestafel is bijgewerkt nu met ingebouwde stofafzuiging en een verbeterede opstelling van de nood-schakelaar.

Verder ook een automatische stroomhaspel in de polyvalente ruimte geplaatst zodat je nu overal (niet alleen langs de muur) over elektriciteit kan beschikken.

Tenslotte van de collega's van Atelier Maat hier beneden een mooie grote robuuste tafel gekregen die we als uitloop-tafel voor de tafelcirkelzaag gebruiken.

november 2021

In samenwerking met onze super stagiair Axel Lips hebben we nog een kunstwerk gemaakt. Deze keer voor Elke Van Der Kelen en in een samenwerking met de KU Leuven (departement werktuigkunde).

Ik wil nog niet alles prijs geven maar wat je op de foto's ziet is een wand van 2,4 meter hoog en 1,2 meter breed die super glad en stijf is en toch maar iets meer dan 20 kilogram weegt. Daarin past onderaan een robot die over WiFi aangestuurd wordt en dus autonoom kan rijden.

We hebben er eentje gebouwd en in de eerste week van Januari gaan we er op verplaatsing nog 10 bouwen.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

oktober 2021

Jacob Vanneste is zich nog eens komen uitleven met het maken van deze televisiekast voor zijn grootouders.

Zoals we gewoon zijn van Jacob is het een showstuk geworden waar veel meer tijd (en liefde) in steken dan oorspronkelijk op de planning stond. Maar ja, Jacob is dan ook begonnen van een paar dikke ruwe planken waarvan hij eerst dunne panelen heeft gezaagd.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

september 2021

We hebben in augustus aardig de voet op de gas moeten houden om Haseeb Ahmed te steunen met de realisatie van dit kunstwerk ter gelegenheid van het knal festival in Leuven. Het gaat over de oerknal en in het kunstwerk tonen we hoe twee zwarte gaten in elkaars armen vallen...daarbij zodanig veel zwaartekrachtgolven doen ontstaan dat de thee uit de tas in de kan loopt, de tijd op de staande klok niet lineair loopt en de stoelen uit hun evenwicht worden geslagen. Haseeb Ahmed in samenwerking met de studenten van Groep-T...

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

08 augustus 2021

Raymon ging verhuizen en had een nieuw bed nodig.

Het begon met wat recuperatiehout dat er na schaven en op dikte zetten op onze vlak-en vandikte bank weer mooi uit zag.

En daarmee heeft hij het bed gebouwd dat we hiernaast kunnen bewonderen.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

08 augustus 2021

Raymon had ook een nieuwe tafel nodig.

Deze keer uit massieve eik. Na schaven en van dikte zetten werd het oordeelkundig verlijmd en van metalen poten voorzien.

Het resultaat mag gezien worden denk ik ... vandaar dat ik het hier heb gepost.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

08 augustus 2021

En nu Raymon kon eten en slapen was er ook tijd voor vertier en daarvoor moest er een bar komen.

Eigenlijk is alleen het bovenblad hier in Atelier Vilvoorde gemaakt. Deze keer uit recuperatie teak hout. Volgens het ondertussen beproefde recept van Raymon : Schaven, op dikte zttten, oordeelkundig verlijmen, randjes eraf zagen, opschuren en van een beschermlaagje voorzien.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

10 juli 2021

Geïnspireerd door een jaren-50 meubel dat hier recentelijk gerestaureerd werd (denk ik) begon Jacob ook aan zijn eigen HiFi-meubel te werken.

Het plaatmateriaal (MDF gefineerd met notenhout) waaruit dit meubel is zo perfect dat we moeite hadden om aan te nemen dat het geen laminaat was.

De handvaten werden uit een balkje massief notenhout gemaakt.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

10 juli 2021

Zoals gezegd neemt Jacob de tijd om mooie dingen te maken.

Toen hij aan deze "kast" was aan het werken begreep ik niet echt hoe die in elkaar moest passen... maar nu ze staat waar ze moet staan is alles duidelijk.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

10 juli 2021

Wie zich afvraagt waarom het hier weken wat rustiger is geweest... Omdat we het super druk gehad hebben met het maken van een jeugdcentrum voor RISO (samenlevingsopbouw) hier in de kruitfabriek.

OSB muur gezet. brandveilige muur gezet, Vloer bekleed met OSB, mezzanine gebouwd, bureaus onder de mezzanine, verlichting overal, stopcontacten overal, een groot podium, een mooie brede trap....

Op een van de fotos staat het lijstje van wat er nog moet gebeuren... maar we naderen het einde van de werken.

... en drie artiesten zijn aan het betere grafity werk begonnen. ... meer dan een beetje ARTS in ons STEAM-Atelier Vilvoorde.

Dimitri heeft ondertussen een keuken gebouwd en geïnstalleerd.

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

10 juli 2021

Marianna had hier live de bijzettafeltjes gezien die Kirsten had gemaakt. Er moest prompt wat mooi hout bij elkaar gezocht worden om ook zo een tafeltjes te maken.. en na een aantal avonden werken... ziehier de Kirsten-tafeltjes van Marianne !

Miav : Made in Atelier Vilvoorde.

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in elk van onze ateliers toe (hout, metaal en elektronica).

25 mei 2021

Op zaterdag is Carl hier in Atelier Vilvoorde bijna elke week aan één van zijn projecten aan het werken.

Het geweldige aan Carl zijn werken is dat hij geen moeite spaart in zijn streven naar perfectie. Ik denk dat ook de minder ervaren meubelmaker op de foto's kan zien dat dit bankje voor in de badkamer wel heel dicht bij perfectie ligt.

Ook de afwerking met harde was olie (of hoe vertaal je hard wax oil?) is bijzonder geslaagd.

Miav : Made in Atelier Vilvoorde.

PS : In deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . We laten ondertussen wel twee klanten tegelijk in het on 100 m2 houtbewerkingsatelier toe.

5 mei 2021

Marianne is hier begonnen met een cursus stoeltje en daarna ook nog een cursus kastje maken. Ondertussen maakt ze haar eigen meubeltjes.

Tot mijn verbazing heb ik haar een beetje moeten aanmoedigen om met haar meesterwerk op de foto te gaan staan.

Dit meubel komt onder een schuin dak te staan en ze heeft rieten mandjes die er perfect bij passen.

Met dit werk is Marianne eigenlijk de eerste klant van onze Bouwgroep workshops waarmee we op 7 september beginnen. Meer daarover op onze workshops pagina.

MiAV: Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt...

5 mei 2021

Dit zijn de eerste publieke foto's van "De bibliotheek der winden", een kunstwerk van Haseeb Ahmed waarvan Atelier Vilvoorde de technische realisatie voor een groot stuk op zich heeft genomen.

Het platform heeft een diameter van 4 meter en draait rond aan een snelheid die over het net geregeld kan worden tussen stilstand en één omwenteling per minuut.

De machines op en naast het platform zijn eolines. Eoline zijn machines die in theatervoorstellingen gebruikt worden om het geluid van de wind te maken. Ook hun snelheid is regelbaar over het net.

Aan de "hoed", waarvan we eveneens de rotatiesnelheid kunnen regelen over het net, komt nog een spiegelend dak te hangen.

Helaas is de technische uitvoering daarvan NIET in handen van Atelier Vilvoorde en heeft dat de deadline van gisteren niet gehaald.

Het plan is om het afgewerkte kunstwerk in de laatste week van juni hier in Atelier Vilvoorde voor het eerst aan het publiek te tonen. Daarmee eert Atelier Vilvoorde haar ambitie om een STEAM-Atelier te zijn : Science Technology Engineering Arts en Mathematics

11 april 2021

Ben heeft zijn liefde getoond voor kasten van eind de jaren 50... of was het voor Nora ?

Hoe dan ook. De kast was tweedehands te koop. Zijn partner Nora vond ze geweldig... maar er was werk aan : De TV paste er niet in en dus moest er een stukje uit de zijkant gehaald worden. De vernis en de kantenbanden waren beschadigd dus die moesten eraf en nieuwe erop... en toen dat gebeurd was waren de schuifjes die eerst OK leken toch niet meer goed genoeg dus werden die ook herschilderd.

Een ganse week werk ! De liefde is dus nog groot. Maar het resultaat mag gezien worden... reden waarom ze hier werd gepost.

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt...

23 maart 2021

Koen heeft een bijzet keukentafel gemaakt.

Hij is begonnen van bool hout. Dat heeft hij met een handschaaf vlak gezet in minder dan 3 uur tijd. RESPECT !

Vervolgens heeft hij de grootste zwaluwstaart verbindingen gemaakt die hier tot op heden ooit gemaakt werden. Mooi uitgezaagd met de handzaag en afgewerkt met de houtbeitel.

Het geheel werd afgewerkt met watergedragen matte 100% transparante vernis.

Gewoon MAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt...

19 maart 2021

Jacob heeft een boekenrekje gemaakt.

Helemaal op maat uit kwaliteits berken multiplex. Hij deed daarbij de moeite om de randjes van de multiplex mooi af te werken met een berkenhouten bandje dat hij erop heeft gekleefd met contactlijm.

Hij liet weten dat plaatmateriaal hem niet dezelfde voldoening gaf als werken met massief hout. Toch heeft hij een rekje waar anderen jaloers naar kijken.

Gewoon MAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt...

13 maart 2021

Met dank aan Rudi, Mario en Paul kan Atelier Vilvoorde melden dat de lintzaag eindelijk tot in het Atelier is geraakt.

10 maart 2021

Deze morgen stuurde een klant van Atelier Vilvoorde deze foto door.

GEWELDIG!

Alfonds is hier weldegelijk een regelmatige klant. Ooit vertelde ik hem dat het niet gemakkelijk is om publiciteit te maken voor een gedeelde werkplaats zoals Atelier Vilvoorde...

Toen Alfonds gevraagd werd om een firma uit Vilvoorde voor te stellen heeft hij daaraan gedacht en zo kwam Atelier Vilvoorde op een community op het internet terecht.

Blijkbaar is die bijdrage gekozen voor een reklame campagne!

Dank u Alfonds en Lien Waremenbol (die mee achter dit initiatief zit) en alle anderen die hieraan gewerkt hebben en die ik zelfs niet ken.

03 maart 2021

Vorige week heeft Jacob hier bijna een ganse week het houtbewerkingsatelier in gebruik genomen.

Dit was dus overduidelijk geen week end project en vorige week was eigelijk alleen maar de afwerking.

Als je zo een inspanning levert dan is het genoegen ook ver boven gemiddeld als het resultaat een showtuk is van dit kaliber. Ik denk dat je dat ook ziet aan de glimlach van Jacob. Toch ?

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt..

15 februari 2021

Carl is een man die van zichzelf weet dat hij ongelukkig gaat zijn als het niet piekfijn in orde is. Dus neemt Carl de tijd om iets mooi uit te tekenen en dan ook de tijd om het perfect te bouwen.

Deze keer ontstonden er zo twee zwevende planken en een rekje.

Ik geef het een goede kans dat Carl er gelukkig mee is... volgens mij zijn ze perfect (volgens Carl allicht "net goed genoeg").

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona- tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt..

8 januari 2021

Jacob heeft een statief voor een gong gemaakt.

En ook dit past allemaal mooi.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt..

5 januari 2021

Jacob heeft een bed gemaakt.

De foto's tonen de afwerking niet echt goed ... je zal me dus op mij woord moeten geloven dat dit allemaal echt mooi in elkaar past.

MiAV : Made in Atelier Vilvoorde

PS : Voor uw en mijn gezondheid in deze uitzonderlijke corona tijden is Atelier Vilvoorde alleen beschikbaar na afspraak . Zo zorg ik ervoor dat je het Atelier voor u alleen hebt..