LaMare asuntoveneet ympärivuotiseen käyttöön.

Skandinaavinen ajaton design

LaMare asuntoveneet ovat suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja ympävuotiseen käyttöön.

Skandinaavinen tyylikäs ja ajaton muotoilu soveltuu hyvin rantariviin esimerkiksi kesämökin korvikkeena tai vesille mobiilina kesämökkinä tai vaikka saunana.

LaMare asuntovene mallisto kattaa 6 eri vaihtoehtoa. Asuntoveneet rekisteröidään moottoriveneiksi, joten niiden käyttömahdollisuudet ovat hyvin laajat eikä rantarakentamisen rajoitukset koske niitä.

Yleistä

Mobiili kesämökki & vene

LaMare asuntovene on vaihtoehto yhdistää merellinen asuminen ja veneily ennnenkaikkea mukavalla ja laadukkaalla tavalla, jossa yhdistyy kodinomainen asuttavuus ja veneilyn vapaus liikkua vesillä. Tämän lähemmäksi merellistä asumista et pääse.

Räätälöi omiin tarpeisiin

Räätälöi Apartboat vastaamaan omia tilatarpeitasi. Valittavanasi on 6 eri mallia, joiden tilajärjestelyt ja varustelu on räätälöitävissä vastaamaan omia käyttötarpeitasi. Eri malleihin on saatavilla myös sauna.

Laadukkaat materiaalit

Kodinomaista asumisen mukavuutta meren ympäröimänä tekee asumisesta luxusta ja irtiotto arjesta on helppoa. Mukavuutta lisää tehokkaat ja toimivat tilaratkaisut. Asuntovene on mahdollista varustaa myös saunalla tilajärjestelystä riippuen.