TUOTEINFO

LaMare asuntoveneet on CE certifioitu D kategoriaan (Suojaisat vedet: järvet ja rannikolla sisä- saaristo) ja se on valmis rekisteröiväksi moottoriveneeksi. Asuntovene soveltuu moneen erilaiseen käyttöön kuten kesämökiksi, rantasaunaksi tai vapaa-ajan asunnoksi.

Ympärivuotiseen käyttöön

LaMare asuntoveneet soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Valmistuksessa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

Rakennustekniikka on käytännössä sama kuin puutalossa. Seinissä on vakiona 5cm uretaanieristys. Lisähintaan saatavilla Winter Pack sis. 7,5cm lämpöeristys sekä makeavesitankin sekä jätevesitankin jäätymisestojärjestelmä. Myös lattiat ja katto ovat lämpöeristetty.

Runko ja ponttoonit

Kantavarunko valmistettu sinkitystä teräksestä.

Ponttoonit ovat erittäin kestävää, elastista polyeteeniä, jotka on täytetty polystereenillä. Ponttoonit ovat jäänkestävät. Tämän ansiosta Apartboat voi talvehtia myös vedessä.

Ponttoonien pintaan ei myöskään tartu näkki, jonka takia ne ovat täysin huoltovapaat.

Tekniikka

Asuntoveneen tekniikka käsittää käytännössä kaikki apulaitteet mitä tulee energian, käyttöveden ja lämmityksen suhteen. Käyttövirtaa tuottavat lisävarusteena saatavat aurinkopaneelit ja invertteri.

Lämmitys toimii nestekiertoisesti joko kaasulla tai sähköllä.

Makeavesi ja jätevesitankit ovat integroitu ponttooneihin, jolloin niitä varten ei tarvita lisätilaa.

Ulkotilojen materiaalit

Pintamateriaalit ovat pääasiassa erittäin kestävää synteettistä keinopuuta (3 eri värivaihtoehtoa), joka on täysin huoltovapaa tai vaihtoehtoisesti lämpökäsiteltyä puuta (kuvassa), jolle myönnetään 25v takuu.

Ulkotilojen kaiteet ovat kiilloitettua ruostumatonta terästä (kuvassa poikkeuksellisesti alumiinikaiteet).

Sisätilojen materiaalit

Sisätiloissa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Kosteat tilat ovat toteuttu säännösten mukaisin menetelmin.

Lattioissa on käytetty vakiona Linoleum lattiapinnoitetta, joka on erittäin kestävä ja laadukas materiaali. Kuoseja saatavilla jokaiseen makuun.

Kaapistot ovat Ikean laajasta valikoimasta.

Varustus

Apartboat vakionvarustukseen sisältyy mm: Lämpöeristys - Lämmitys (kaasu- tai sähkötoiminen) - Minikeittiö sis. jääkaappi, keittotaso, mikrouuni , vesipiste ja allas - LED valaistus - WC / suihkukaapilla, peilikaappi - Sisäovet ikkunalla - RST ulkokaiteet - Olohuoneen liukuovet - Etu- ja takaterassi - Kattoterassi saatavilla lisävarusteena.

Lisävarusteena on saatavilla mm. Sisätilojen jäähdytys, Makeanvedentekolaite, Poltto käymälä, jolloin Apartboat toimii käytännössä omavaraisesti.

Sauna

Tilajärjestelystä riippuen Apartboat mallit ovat saatavilla myös saunalla, joko infrapuna tai puulämmitteisinä.

Saunat rakennetaan Suomessa räätälöitynä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Toimitamme myös vuokra- ja charter käyttöön tarkoitetut saunalautat - ks. lisätiedot "projektimyynti" osiosta.

Operointi

LaMare asuntoveneet on varustettavissa kahdella 10 - 50hv perämoottorilla jollin ne ovat helposti liikuteltavissa moottoriveneen tavoin. Matkanopeus on 6-7 kt, jolloin kulutus on n 1 ½lt /h / moottori. Suuntavakaus on erinomainen koko rungon pituisten ponttoonien ansiosta.

Satamamanööverit sujuvat helposti kahden moottorin ansiosta. Ympärikäveltävien sivulaitojensa ansiosta satamaan kiinnittyminen on helppoa ja turvallista.

Käyttömahdollisuudet

Kun haluat nauttia olemisesta vesillä kodinamaisin mukavuuksin LaMare asuntoveneet tarjoavat monia mahdollisuuksia kuten:

  • Kesämökin korvikkeeksi tai rantasaunaksi paikkoihin missä rantarakentaminen ei ole mahdollista
  • Toimistoksi

Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä oma asuntovene vastaamaan omia käyttötarpeita ja mieltymyksiä.