(AO)²

Arbeids Organisatie Anders Organiseren

(AO)² staat voor Arbeidsorganisatie anders organiseren. Onder dat motto ga ik, Freek Van Looveren, aan de slag bij bedrijven en organisaties. Ik vervul verschillende rollen. Trainer, consultant, spreker. Maar altijd met één doel: jou helpen om van jouw organisatie een betere plaats te maken.

Lezingen

DE KLEINE LALOUX

Amper 15% van de medewerkers is echt betrokken bij de job. Dat kan anders. Door anders te organiseren. Ik vertel je over trends en evoluties in organisatieontwikkeling en over bedrijven die echt anders georganiseerd zijn en hoe die dat dan doen. Een verhaal dat kan in Pecha Kucha (400 seconden), TED format (16 minuten) of langer (1h).


Consultancy

AAN DE SLAG

Als adviseur ga ik mee aan de slag in jouw team of jouw organisatie. Zelfsturing is immers niet zomaar een paar managementlagen weghalen en hopen dat alles goed komt. Voor het invoeren van zelfsturende teams is de steun van het topmanagement cruciaal. En ook de direct leidinggevenden zien hun rol vaak drastisch veranderen.

Training

KENNISMAKING

- Een ééndaagse training waarbij we kennismaken met anders organiseren, de kleur van je organisatie bepalen en nagaan welke elementen van zelfsturend organiseren zouden kunnen werken in je organisatie.

- Een training voor een zelfsturend team, of zelfsturend team in wording, om te ontdekken en te bepalen welke uitrusting het team nodig heeft.