Extraescolars

Publicat: 19.01.2022

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS REPESCA EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

Informem que REOBRIM les inscripcions a les activitats extraescolars d'aquest curs on encara hi ha places per si algun alumne de l'escola vol apuntar-se aquesta segona meitat de curs. L'inici d'aquesta segona meitat de curs serà del 31 de Gener al 3 de juny.

Us passem el link per les inscripcions de Repesca de les extraescolars del curs 2021-2022:

Plaç d'inscripcions del 21 de gener a les 21h fins el 25 de gener a les 21h. A continuació publicarem graella d'horaris amb les activitats actives aquest curs. (Les activitats en taronja son les que tenen places disponibles y les activitats que no estan disponibles estan en vermell)


Qualsevol dubte o aclariment adreçeu-vos a lavila.ampa@gmail.com


Diferents graelles - graella REPESCA extraescolars.pdf

Publicat 20.10.21

*[Protocol extraescolars]* #ÚltimaHora #aFFaCinforma


Després de setmanes de silenci, el Departament d'Educació

publica avui un *nou protocol per a l'organització d'extraescolars i d'activitats amb famílies.*


Podeu *descarregar el document* en aquest enllaç: https://bit.ly/3ncee1z


#RecuperemLesExtraescolars


Publicat: 29.09.21

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

RESULTAT FINAL: CURS 2021-2022


NORMATIVA ECONÒMICA

Pagament: OBLIGATORI AMB CODI DE BARRES. - Període pagament 21 al 30 de setembre.

Indicar en el concepte SEMPRE: 1rCOGNOM 2nCOGNOM NOM CURS. (separat amb espais, en majúscules i sense accents)

Exemple: GARCIA VILA LLUIS P3A.


 • S’ha de fer 1 pagament per alumne amb la totalitat de totes les activitats en les que s’ha inscrit (en el cas de fer-ne varies).

 • No es poden agrupar els pagaments d’activitats d’altres germans.

Fraccionament:

Aquest any es podrà fraccionar en 2 pagaments en el cas de que el cost total del nucli familiar sigui superior a 200€:

Primer pagament 50% del total: Del 21 al 30 de setembre.

Segon pagament 50% del total: Del 10 al 20 de gener.Graella Definitva extraescolars.pdf

Publicat: 30.08.21

INFORMACIÓ SERVEI EXTRAESCOLARS

CURS 2021-2022

Inici 4 d’octubre de 2021 - Finalització 3 de juny 2022

PLANNING DE LES INSCRIPCIONS


 • Via Informativa: Es passa un link per Tokapp per a poder apuntar-se a les extraescolars via formulari.


Link d'inscripcions a les extraescolars 2021-2022:

**Pendent de publicar**


 • Termini inscripcions: Del 13 de setembre a les 21h fins 17 de setembre a les 21h.


Les inscripcions seran per ORDRE D’ARRIBADA DEL FORMULARI D’INSCRIPCIONS


 • Com sé si el meu fill o la meva filla té plaça?

Una vegada tancat el termini d’inscripcions:

 1. El 21 de Setembre de 2021 es penjarà al web una graella amb les activitats que han quedat completes i que, per tant, queden tancades (en color verd), les activitats que es realitzen però que encara queden places disponibles (en color taronja) i les activitats que per falta d’inscripcions no es poden realitzar (en color vermell). També es publicarà una llista dels alumnes admesos per activitat.

 2. S’obrirà el termini de pagament que serà del 21 al 30 de Setembre. Aquelles famílies que no efectuïn el pagament dins del termini, perdran la plaça del seu fill/a, i l’ocuparà el primer alumne que ha quedat fora. I successivament fins que quedi la plaça ocupada.

 3. Del 21 a les 21h al 30 a les 21h de Setembre, només els alumnes que han quedat fora de plaça i que vulguin ocupar les places disponibles d’altres activitats podran enviar de nou el formulari. Aquestes noves inscripcions de places disponibles també seran cobertes per ordre d’arribada del formulari.


 • Si no he realitzat inscripció dins el termini?

Per a fer inscripcions fora de termini s’ha de contactar amb els responsables d’extraescolars per correu electrònic (lavila.ampa@gmail.com), tot i que no es podran garantir places.


IMPORTANT:

Els coordinadors d'extraescolars decideixen quines activitats es realitzen i quines no, comptant amb el volum econòmic resultant de totes les inscripcions que es reben dins el termini (normalment mitjans setembre). Per això s'aplicarà una penalització de 20€ en els següents casos:

- no pagar una plaça en la que he presentat una inscripció (pre-reserva)

- deixar una plaça un cop s'ha presentat el llistat d'admesos (finals setembre)NORMATIVA ECONÒMICA


Pagament: OBLIGATORI AMB CODI DE BARRES.


Indicar en el concepte SEMPRE: 1rCOGNOM 2nCOGNOM NOM CURS. (separat amb espais, en majúscules i sense accents)

Exemple: GARCIA VILA LLUIS P3A.


 • S’ha de fer 1 pagament per alumne amb la totalitat de totes les activitats en les que s’ha inscrit (en el cas de fer-ne varies).


 • No es poden agrupar els pagaments d’activitats d’altres germans.


Fraccionament:

Aquest any es podrà fraccionar en 2 pagaments en el cas de que el cost total del nucli familiar sigui superior a 200€:

Primer pagament 50% del total: Del 21 al 30 de setembre.

Segon pagament 50% del total: Del 10 al 20 de gener.


Devolució:

En cas que hi hagi confinament dictat per la Generalitat i s’anul·lin les activitats extraescolars es procedirà a la devolució de la part proporcional que es consideri i resulti un acord en assemblea, sempre i quan no es puguin fer telemàticament, així com s’ha fet aquest darrer curs.

NO es farà devolució de les sessions perdudes en aïllaments preventius (de dues setmanes) dels grups estables dictats per l’escola.


MESURES CONTRA LA COVID-19

**Pendent rebre normativa del PROCICAT pel curs 2021-2022. Recordeu que aquest any segueix la norma que no és compatible el menjador amb realitzar extraescolars a la franja migdia.


Degut a la situació excepcional causada per la COVID-19 i seguint indicacions del departament d’ensenyament, les activitats del curs 2020/2021 s’han vist afectades:


 • El dia o els dies que l’alumne utilitzi EL SERVEI DE MENJADOR NO PODRÀ REALITZAR ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DEL MIGDIA. Per tant, aquells usuaris FIXES del servei de menjador no es podran apuntar a la franja d’extraescolars del migdia.

 • Els alumnes hauran de dur mascareta i respectar la distància de 1,5m durant tota l’activitat. En les activitats que es facin dins l’escola es facilitarà un espai de mínim 2’5m2 per alumne.

 • Abans i després de cada activitat es desinfectarà el material del que es farà ús i ventilarà l’espai.

 • Es disposarà de gel hidroalcohòlic i/o sabó pel rentat de mans dels infants i monitors.

 • Els espais disponibles de l’escola s’han reduït, per això només disposem de varies aules (entre 30 i 40 m2 cada una) específiques per realitzar les activitats, el pavelló i els patis (aquests només a la tarda).

 • L’aforament d’alumnes per activitat a les aules serà de 9 alumnes +1 monitor.

 • Les sortides es faran per varies portes diferents per evitar concentrar activitats diferents (s’informarà a cada activitat).

 • En cas de pluja, les activitats que es realitzen a l’exterior, quedaran anul·lades i es desplaçaran a l’aula d’acollida amb el seu monitor.

 • L’oferta d’aquest curs s’ha adaptat a les limitacions causades per la reestructuració de l’escola. Hi han activitats de cursos anteriors que aquest any no es poden realitzar perquè no es podia garantir la seguretat dels alumnes i el monitoratge , o per què no disposem de més espai.

 • Si un alumne que realitza activitats extraescolars, és POSITIU en COVID es procedirà a cancel·lar l’activitat o activitats on participi durant dues setmanes. Així mateix, els alumnes amb els que comparteix aquesta activitat hauran de romandre a casa en quarantena.

 • Totes les normes de seguretat i higiene, estaran controlades i supervisades per el mateix monitoratge i personal contractat per ampa.


Per aquest motiu, les famílies que apuntin els seus fills/-es a alguna activitat extraescolar, estan obligats a acceptar, i es comprometen a complir, les normes exposades en aquest document, en una declaració de responsabilitat que afegirem en el formulari d’inscripcions.


IMPORTANT: Cal recordar que les activitats extraescolars poden ser anul·lades o modificades seguint les indicacions del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Convé destacar que totes les activitats es faran seguint el protocol de les mesures de seguretat marcat pel Govern.EXTRAESCOLARS 21_22 - Horari per publicar.pdf
EXTRAESCOLARS 21_22 - Oferta activitats.pdf
Extraescolars 2020_2021.pdf