Qui som?

L’AFA de l’Institut Sunsi Móra de Canet de Mar es va constituir el juliol de 2013 i en formem part TOTES les famílies de l’Institut.

La nostra finalitat principal és ajudar a desenvolupar el projecte del nostre centre i donar suport al professorat en aquesta tasca.

Defensem un ensenyament públic de qualitat i d’educació inclusiva.

El nostre àmbit d’actuació s’estén principalment a Canet de Mar però també a totes les poblacions d’on procedeixen les famílies de l’alumnat, com Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt.

L’AFA oferim els serveis de socialització de llibres i ordinadors portàtils, i activitats extraescolars al centre.

L’aportació anual és de 25€ per família en el moment de la matrícula. Destinem aquest fons a cobrir les despeses generals de funcionament, a finançar activitats adreçades a tota la comunitat educativa, com la graduació, i a adquirir equipament i material per a tot l’alumnat.

Reclamem el dret a triar institut públic i per això demanem l’ampliació de la zona educativa per fer efectiu aquest dret. Col·laborem per ampliar l'oferta educativa postobligatòria del centre.

Ho fem de manera oberta, participativa i col·laboradora. La Junta Directiva ens reunim un cop al mes i tots els socis poden formar-ne part. Generalment fem dues Assemblees Generals a l'any. També participem al Consell Escolar del centre, al de Canet de Mar i ens coordinem amb les altres AMPA i AFA de Canet.

Col·laborem estretament amb l'equip docent i directiu de l'Institut Sunsi Móra de Canet de Mar