Benvinguts a l'AFA de l'Institut Sunsi Móra

Qui som?

Extraescolars

Notícies

Socialització

Ampasoft

PRESENTACIÓ AFA 2022.mp4

Benvinguts a l'AFA de l'Institut Sunsi Móra


Si esteu pensant escollir l'Institut Sunsi Móra per l'educació dels vostres fills, us convidem a conèixer els projectes que porta l'AFA des del 2013, entre ells:


  • SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES I ORDINADORS PORTÀTILS

  • EXTRAESCOLARS PRÒPIES

  • PARTICIPACIÓ EN ACCIONS SOLIDÀRIES I REIVINDICATIVES

  • TREBALLEM PER MILLORAR LES CONDICIONS DEL CENTRE

  • TREBALLEM CONJUNTAMENT AMB L'EQUIP DOCENT


Benvinguts i benvingudes al Sunsi Móra!

Presentació de L'AFA Institut Sunsi Móra - Curs 2022-2023


2021_assemblea informativa primers.pptx

Retorna els teus llibres socialitzats

Hem acabat el curs 2021-22 i ja hem de preparar l’inici del següent amb tot el material a punt per a tot l’alumnat, per això hem de retornar els llibres socialitzats.

Hem organitzat un circuit segur i amb accés controlat dins el centre per mantenir la seguretat en tot moment durant el retorn dels llibres. Amb la finalitat d'assegurar que tot l'alumnat retorna correctament el seu lot de llibres i en comprova el seu estat de conservació, la comissió de socialització us proposa que vingueu al centre a lliurar el vostre lot de llibres socialitzats els dies:

Dates: 20 de juny i 21 de juny de 2022

Lloc: Institut Sunsi Móra

Horari: 18:00 a 20:00 h

En cas que hi hagi algun llibre malmès o perdut, haureu d’abonar el mateix dia de retorn l’import establert de 25 € en efectiu. Si aquest pagament no es produís, quedareu exclosos del programa.

Si per motiu justificat us és del tot impossible venir a retornar els llibres el dia proposat, us preguem que envieu un correu electrònic a socialitzacio.ampasunsimora@gmail.com per tal que us puguem plantejar una data alternativa.

NOTA IMPORTANT: Us recordem que els llibres no es poden deixar a l’Institut i que la recollida és exclusivament dels membres de l’AFA. Les aules estan tancades i no es podrà accedir a recollir cap llibre.