Wij creëren, Samen met u!

U hebt een idee in gedachten. Een mooi plan waarmee u een doel voor ogen hebt. Maar weet u hoe u uw plan gaat uitvoeren? Hoe u de stappen moet maken die nodig zijn bij het realiseren van het einddoel? Wij helpen u graag. Uiteraard in een samenspel mét u. En op zo’n manier dat u uw doel bereikt!

Wie wij zijn? Wij zijn Active4all B.V. en zijn als mediapartner er voor u, waarbij u ons breed kan inzetten. Wij verzorgen diverse communicatie-projecten van begin tot eind. Voor een groot scala aan opdrachtgevers doen wij dat. Wij zijn sterk in het bedenken, opzetten en realiseren van diverse concepten.

Active4all = samenspel!

Uw product brengen wij naar een hoogwaardig niveau. Wij doen dat door samen te werken met partners als een uitgeverij, een spellenfabriek, een tekstschrijver en reclame-/marketing inspirators. Zowel inhoudelijk als het product op zich krijgt zo het beste resultaat. Active4all B.V. staat niet voor niets voor samenspel! Samen hoge ogen gooien, dat is waar het bij ons om draait.

Uw naamsbekendheid?

Onze aanpak!

Door onze werkwijze bieden wij bedrijven, verenigingen en stichtingen de mogelijkheid met elkaar te communiceren. Zo bereikt u een bredere doelgroep. Wij distribueren onze producties regionaal en/ of landelijk, al naar gelang passend is voor het project. Het voordeel van het regionaal en/of landelijk distribueren van producties is dat dit bijdraagt aan (in)direct een bredere naamsbekendheid.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maar ook draagt u op die manier uit wie u bent en waar u voor staat. Koppelt u uw product of project aan een maatschappelijk onderwerp, dan laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien binnen uw doelgroep en/ of zakenrelaties. Wanneer u een maatschappelijk betrokken ondernemer bent, draagt dit bij aan het imago en de identiteit van uw bedrijf. Het is bovendien een aansprekend signaal in de samenleving waarin u zich bevindt. Daarbij is herhaling van uw bedrijf en/of merk belangrijk. Herkenning wordt erkenning.

Projecten

Momenteel zijn wij bezig met het werven van sponsoren voor ons magazine “Reuze Puzzelboek” Deze kleurrijke uitgave met een grote diversiteit aan kruiswoordpuzzels, rebussen, woordzoekers is bestemd voor volwassenen in diverse leeftijdsgroepen en verspreiden wij via diverse verpleegafdelingen bij u in de regio.

Mede door uw ondersteuning kunnen wij deze kosteloos aanbieden aan diverse verpleegafdelingen van diverse ziekenhuizen.