Academia pentru Studiul Tehnologiilor Informatice

Sunt mentorii pentru ucenici, nu ucenicii pentru mentori!

NU DA BANII PE CURSURI INAINTE DE A STI DACA TI SE POTRIVESC.

CE JOB MI S-AR POTRIVI IN INDUSTRIA DE IT ?

Vă oferim posibilitatea de a vă evalua profesionist capacitatea de a ocupa o poziție în industria de I.T.

Vom analiza capacitățile dumneavoastră native precum și cele dobândite până la momentul analizei și vă vom spune dacă și ce poziție sau roluri vi se potrivesc în industria de I.T. Vă vom ajuta să identificați eventualii pași următori pentru continuarea sau începutul unei noi cariere în I.T. La final veți primi două diplome de absolvire a unor faze de evaluare precum și un raport complet despre analiza făcută. Vă vom ajuta pas cu pas să vă descoperiți latura orientată către industria de I.T. Nu vă vom minții. Dacă nu sunteți pentru I.T. noi vă vom spune asta însă cu argumente și explicații.

Înainte de a cheltui timp, bani și energie cu diferite cursuri ce vă sunt oferite, înainte de a trăi frustrări de nepotrivire pe rol, mai bine investiți în a vă cunoaște mai bine capacitatea de a fii un angajat în industria de I.T.

Analiza și testele de evaluare au peste 20 de ani de perfecționare și îndrumare în carieră a sute de specialiști sau începători în industria de IT !

Programarea nu are nimic nici cu matematica sau informatica din liceu! Dacă îți place să te joci atunci sigur vei putea programa!

Economisește mii de euro azi cu doar 75 de euro! Ia-ți cariera în propriile mâini!

programarea in limbajul vizual scratch

Limbajul de programare Scratch este un limbaj de programare al viitorului, limbaj dedicat părinților și copiilor, limbaj care îți explică și face un reflex din GANDIREA ALGORITMICA și GANDIREA OBIECTUALA. Sunt cursuri scurte care te vor ajuta să înțelegi esența programării calculatoarelor.

bazele ingineriei știinȚei calculatoarelor

Cursul dedicat învățării Bezelor Ingineriei Științei Calculatoarelor acoperă toate cunoștințele necesare înțelegerii principalelor concepte utilizate în programarea calculatoarelor cum sunt: calculator, software, hardware, Internet, rețele de calculatoare, programe pentru calculator, programarea calculatoarelor, tipuri de programe, roluri și meserii în domeniul calculatoarelor.

CURSURI SPECIFICE METODOLOGIILOR AGILE

Azi, agilitatea a devenit un atribut cerut de la nivel de business sau afacere și până la nivel de mentalitate umană. Iata de ce am pregătit un pachet de cursuri dedicate învățării agilității ca metodologie: metode și unelte.

AGILE SCRUM

Cursul se bazeaza pe documentul fundamental, pe biblia acestei metodologii, acestui framework agile, "Ghidul Agile Scrum".

Cursul adună în el și experiența de peste 14 ani în implementarea cu succes a acestei metodologii.

AGILE COACHING

Acest curs vine să prezinte modul în care se creează o afacere centrată pe principiile și fundamentele agilității scrum. Sunt prezentate toate direcțiile Agile Coaching cu exemple din experiența de peste 14 ani de implementări de succes.

AGILE TRANSFORMATION

Agile transformation se referă la transformarea proceselor, oamenilor și infrastructurii unei companii pentru a deveni agilă și mai competitivă pe piață. Simți că afacerea ta nu mai aduce profitul așteptat? Acest curs este pentru tine!

scaling agile framework

Una dintre cele mai mari provocări ale implementării agilității este aceea a scalării soluțiilor empirice implementate initial de către companii la scara redusă. Hai să înțelegi despre ce este vorba în acest framework.

disciplined agile delivery

De peste 10 ani, Agile Scrum a trecut la "scrumul de după scrum" sau D.A.D. Hai să vezi cum a evoluat Scrumul, reușind să acapareze mai mult din abordările proiectelor nu numai în condiții de riscuri extreme.

AGILE unified process

Dacă iți sunt familiare conducerile de proiecte bazate pe Unified Process și vrei să știi cum ai putea să faci primul pas către o abordare empirică agile, atunci Agile Unified Process este un prim pas recomandat.

CURSURI FULL STACK

25 de euro/modul

Cursurile se adreseaza celor pasionati de programarea calculatoarelor sau a celor avansati, deja programatori.

Cei care nu au studii in domeniul calculatoarelor pot invata programarea acestora, matematica nefiind o conditie!

TOATE CURSURILE SE DEFASOARA ONLINE!​

ATENTIE!​

  1. Cursurile se pot plati in rate lunare, numai dupa ce ati participat la ele!

  2. La final eliberam diploma si foaia matricola.

  3. La final o sa aveti creata propria dumneavoastra aplicatie pe care sa o prezentati viitorilor angajatori!

  4. Cursurile se pot desfasura in weekenduri (sambetele) sau in timpul saptamanii.

  5. Modul de participare se poate face individual sau in grupe de maxim 12 participanti.


junior java web developer

Cursul este la nivel de începători sau programatori care cunosc un alt limbaj de programare.

Pentru cei care "vin din alt domeniu" și nu au studii specifice de informatică, există cererea de a parcurge cursul nostru gratuit: "Bazele Ingineriei Științei Calculatoarelor". Mai sus pe pagina găsiți calea de a vă înscrie la acest curs GRATUIT.


Cursul are 20 de module, ritmul de studiu recomandat fiind de 1 modul / săptămană.


junior python developer

Cursul este la nivel de începători sau programatori care cunosc un alt limbaj de programare.

Pentru cei care "vin din alt domeniu" și nu au studii specifice de informatică, există cererea de a parcurge cursul nostru gratuit: "Bazele Ingineriei Științei Calculatoarelor". Mai sus pe pagina găsiți calea de a vă înscrie la acest curs GRATUIT.


Cursul are 20 de module, ritmul de studiu recomandat fiind de 1 modul / săptămană.

PROGRAMAREA DISPOZITIVELOR MOBILE

Academia pentru Studiul Tehnologiilor Informatice va ofera cele mai cautate tehnologii si limbaje de programare pentru dispozitivele mobile cele mai raspandite azi.

PROGRAMAREA DISPOZITIVELOR APPLE

La finalizarea cursului o să știi să programezi aplicații pentru universul Apple: iPhone, iPad, iWatch,Apple TV. O să ai realizate propriile aplicații pe care să le arăți viitorilor angajatori. Vei învăța programarea în limbajul de programare SWIFT 5.

PROGRAMAREA DISPOZITIVELOR ANDROID

La finalizarea cursului o să știi să programezi aplicații pentru universul Android: telefoane, tablete, ceasuri. O să ai realizate propriile aplicații pe care să le arăți angajatorilor tăi. Vei învăța programarea în limbajul de programare JAVA for ANDROID.

CREAREA DE CONȚINUT VIDEO ȘI ANIMAȚII 3D

Academia pentru Studiul Tehnologiilor Informatice va ofera cele mai căutate aplicații pentru crearea de conținut multimedia și animații 3D pentru jocuri și nu numai.

procesare video in camtasia

Creearea și procesarea conținutului multimedia utilizând aplicația CAMTASIA. Este aplicația utilizată de majoritatea creatorilor de conținut multimedia în lume.

continut 3d animat in blender

Blender este un produs gratuit similar cu produse mult mai scumpe de pe piață, așa cum ar fi 3D Studio Max de la Autodesk. Acesta poate fi utilizat pentru generarea de animații 3D utile pentru diverse aplicații.

CURSURI ESENȚIALE PENTRU ROLUL DE DEZVOLTATOR DE APLICAȚII SOFTWARE

25 de euro/modul

Aceste cursuri sunt acele cerinte nespecificate in descrierile de joburi la angajare, acele cunostinte cerute dar nespecificate. Ele sunt considerate ca "stiute"de toti cei care lucreaza in domeniul IT.

TOATE CURSURILE SE DEFASOARA ONLINE!​

ATENTIE!

Cursurile au 2 module, ritmul de studiu recomandat fiind de1 modul/saptamana.

Cursurile se platesc lunar, numai dupa ce ati participat la ele!

La final eliberam diploma si foaia matricola.

La final o sa ai creeata propria ta aplicatie pe care sa o arati viitorilor angajatori!

Cursurile se pot desfasura in weekenduri (sambetele) sau in timpul saptamanii.

Modul de participare se poate face individual sau in grupe de maxim 12 participanti.

comunicarea in i.t.

Acest curs acoperă specificul comunicării în proiectele I.T. Cursul dezvăluie modul în care membrii unor echipe de specialiști din domeniul I.T. gestionează comunicarea și colaborarea dintre ei, între ei și companie, precum și între ei și managerii lor direcți sau indirecți.

calitatea in i.t.

Cursul acoperă cunoștințele necesare implementării calității si securității în produsele și serviciile I.T. la nivelul aplicării standardelor ISO 90003, ISO 27001, I.T.I.L. precum și GDPR în Software Development Lifecycles/Processes.

time management

Acest curs acoperă toate informațiile necesare pentru organizarea pe priorități și importanță a activităților delegate pentru a fi îndeplinite de un angajat din domeniul I.T.