4CID symposium 2017

Maastricht University en de Open Universiteit organiseren samen de 7de editie van het 4CID symposium

_________________________________________________________________

LET OP! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS VOOR DIT SYMPOSIUM IS BEREIKT

Inschrijven is niet meer mogelijk, maar u kunt zich wel op de wachtlijst plaatsen door een bericht te sturen naar secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl o.v.v. Wachtlijst 4CID symposium. Bij afmelding van een reeds ingeschreven deelnemer kunt u dan alsnog deelnemen aan het symposium.

Volgend jaar als eerste op de hoogte zijn van editie 2018 van het 4CID symposium?

Stuur dan een bericht o.v.v. 4CID symposium 2018 naar secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl om op de mailinglijst geplaatst te worden en als eerste een uitnodiging te ontvangen.


----------------------------------------------------------------------------------

Datum: Vrijdag 21 april 2017

Locatie: Radboud Universiteit in Nijmegen

Kosten: € 100,- (Incl. een exemplaar van de nieuwe editie van het boek Innovatief Onderwijs Ontwerpen, De ontwerpprincipes van het 4CID-model)

Meer informatie over het programma en inschrijving vindt u in het menu aan de linkerkant/onder het menu-icoontje linksboven

_________________________________________________________________

Het symposium is een ontmoetingsplaats voor gebruikers van het 4CID-model om elkaar te inspireren met voorbeelden van succesvolle ontwerpen die gemaakt zijn met behulp van dit model en om verdere ontwikkelingen van het model met elkaar te delen.

Thema: Implementatie

Toepassing van het 4CID-model resulteert in een gedetailleerd onderwijsontwerp. Maar actuele implementatie van dit ontwerp vereist dat het verder wordt uitgewerkt in een onderwijsprogramma of curriculum, inclusief fysieke locaties waar het onderwijs verzorgd wordt, een tijds- en groepsrooster voor de diverse onderwijsvormen, leermiddelen, toetsinstrumenten en zo verder. Vanuit zowel theorie als eigen ervaring worden door verschillende sprekers de verschillende valkuilen en geleerde lessen bij het implementeren van de blauwdruk van het model in de weerbarstige, complexe onderwijspraktijk besproken.

Graag tot ziens op 21 april in Nijmegen!

Het organisatieteam

  • Bert Hoogveld, Bert Hoogveld Instructional Design
  • Wendy Kicken, Maastricht University
  • Audrey Von den Hoff-Wigman, Maastricht University
  • Iwan Wopereis, Open Universiteit

Contact: Voor vragen of opmerkingen betreffend het symposium kunt u contact opnemen met Audrey Von den Hoff-Wigman (secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl of 043-388 5726).