4C/ID gebruikersdag

20 april 2018 - Radboud Universiteit Nijmegen

Maastricht University en de Open Universiteit organiseren samen de 8e editie van de 4C/ID gebruikersdag

De gebruikersdag is bedoeld als ontmoetingsplaats waar gebruikers van het 4C/ID-model elkaar kunnen inspireren met voorbeelden van succesvolle ontwerpen en kennis kunnen delen omtrent verdere ontwikkelingen van het model. Dit jaar is het thema:

Onderwijs in de 21e eeuw

LET OP! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT

Inschrijven is niet meer mogelijk, maar u kunt zich wel op de wachtlijst plaatsen door een bericht te sturen naar secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl o.v.v. Wachtlijst 4C/ID gebruikersdag. Bij afmelding van een reeds ingeschreven deelnemer kunt u dan alsnog deelnemen aan het symposium.

Volgend jaar als eerste op de hoogte zijn van 4C/ID gebruikersdag editie 2019? Stuur dan een bericht o.v.v. 4C/ID gebruikersdag 2019 naar secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl om op de mailinglijst geplaatst te worden en als eerste een uitnodiging te ontvangen.

Informatie

Datum: Vrijdag 20 april 2018

Locatie: Radboud Universiteit in Nijmegen

Kosten: € 125- (Incl. een exemplaar van de nieuwe editie van het boek Ten Steps to Complex Learning van Jeroen J.G. van Merriënboer en Paul A. Kirschner)

Let op! Ontwerpt u onderwijs met 4C/ID en komt u daarbij uitdagingen of valkuilen tegen? Dit jaar krijgt u de unieke mogelijkheid om uw casus te bespreken in een intervisiesessie, geleid door een 4C/ID expert en gericht op kennisuitwisseling tussen deelnemers. Heeft u een casus die u graag in deze setting wil bespreken? Stuur dan een korte beschrijving van uw casus in via secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl. Meer informatie vindt u bij de interactieve sessies.

Organisatieteam

  • Iwan Wopereis, Open Universiteit
  • Jimmy Frèrejean, Maastricht University
  • Wendy Kicken, Maastricht University
  • Ab Kruk, Open Universiteit
  • Jeroen van Merriënboer, Maastricht University
  • Audrey Von den Hoff-Wigman, Maastricht University

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Audrey Von den Hoff-Wigman (secretariaat-educ@maastrichtuniversity.nl of 043-388 5726).