JuleVoll

I flere år på rad har Kulturenheten i samarbeid med Voll gård og Strinda frivilligsentral arrangert JuleVoll på låven på Voll gård. Det har etterhvert blitt en veldig populært forestilling for de minste barna og familier i Trondheim. Forestillingene foregår som et vandreteater der du skal være både ute og inne. Du får møte dyr og folk på gården og det blir servert grøt til alle.

JuleVoll tilbyr forestillinger for barnehager og skoler på hverdagene og familieforestillinger i helgene i tillegg til noen ettermiddager. Vi har også noen få lukkede forestillinger for foreninger og bedrifter


Billettsalg for 2024 blir lagt ut 15. oktober

Barnehage/Skole

Ordinær Julevoll: 

Dere blir tatt imot ute på tunet, og går inn i fjøsstua/kafeen hvor vi  har juleverksted og spiser grøt. Etterpå går vi ut for å besøke dyra, kjøre hest og slede og kanskje kommer fjøsnissen. Dere får også kose dere med bål i bålhuset vårt. Opplegget har en anbefalt målgruppe på 3-8 år. Hele opplegget tar omtrent 2 – 2,5 timer.

Pris: Kr. 135 pluss 20 kr i billettgebyr per barn, ansatte i barnehagen er gratis

Alle voksne får grøt.Julebesøk på Voll:

Besøk på en julepyntet gård. Hele besøket foregår utendørs og på låven. Besøket inkluderer Bålkos i bålhuset, hest og slede/vogn kl 10.30- 11.30,  møte med dyra på gården. Fjøsnissen dukker opp på låven kl. 11.30.  Du kan også hoppe i høyet. Ta med egen matpakke -  den kan spises i bålhuset eller på låven.

Pris: Kr 80 per barn, ansatte i barnehagen er gratisKlikk på lenken under for påmelding og betaling. Billetter kommer på e-post.
NB! Påmeldingene er bindene, dere må betale for det antallet som er påmeldt.

NB! Eventuell avbestilling må gjøres innen 7 dager før forestilling for å få refundert kostnadene.

Oversikt over barnehage/skole forestillingene:

Gjør oppmerksom på at det kan bli endringer underveis i påmeldingen, vi har noen ekstra dager med forestillinger vi kan legge ut, så hvis dere ikke finner en dag det passer er det bare å ta kontakt så ser vi hva vi kan få til.

Familieforestillinger

Lørdager og søndager og noen ettermiddager holder vi familieforestillinger. Kom i julestemning på gården! Tausa møter dere ute på tunet, og så går vi inn i fjøsstua/kafeen og har juleverksted og det serveres grøt til alle. Etterpå går vi ut for å se på dyra, kjøre hest og slede, og kanskje møter vi fjøsnissen. I bålhuset kan du få gløgg og pepperkaker.
Pris: Kr. 925 pluss kr. 35  i billettgebyr per bord (maks 5 ved hvert bord). Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter hvis man bare trenger noen få. De koster kr. 200 pluss kr. 20 i billettgebyr per person.


NB! Det er kun mulig å kjøpe billetter på hoopla.
Evt. avmelding må gjøres senest 7 dager før forestillingen for å få refundert kostnadene.

Oversikt over familieforestillingene:

🎄 Lørdag 2. desember kl. 14.00

🎄 Søndag 3. desember kl. 11.00 og 14.00

🎄 Søndag 10. desember kl. 11.00 og 14.00

🎄 Lørdag 16. desember kl. 11.00 og 14.00

🎄 Søndag 17. desember kl. 11.00 og 14.00

Lukkede forestillinger for foreninger/bedrifter

Ta kontakt (lenke nederst på siden) hvis dere ønsker et tilbud på lukkede forestillinger for foreninger og bedrifter.
Max 80 personer per forestilling.

Kontaktperson JuleVoll

Kulturenheten v/Katrine Amble
E-post: katrine.amble@trondheim.kommune.no
Tlf. 917 600 49

Tilgjengelighet