Bli medlem

Vad innebär det att vara medlem i Ett teknat spex?

Ett medlemskap i föreningen Ett teknat spex kostar minst 40 kr och innebär för dig som medlem en möjlighet att engagera dig i en av Uppsalas största och mest aktiva studentföreningar. Vår verksamhet försiggår året runt, med bland annat teaterlekar och fester, och så naturligtvis det som tar upp större delen av vår tid: spex.

Så om du känner att du vill svinga en hammare, sticka folk med nålar, sjunga en sång, spela en truddelutt, apa dig i rampljuset eller kanske bara hänga med alla de andra fantastiska spexarna, bli medlem redan idag!

Hur blir man medlem i Ett teknat spex?

Enkelt, fyll i detta formulär samt betala medlemsavgiften på minst 40 kr via Swish
eller på bankgiro-nr. 5843-3673 (märk insättningen MEDL samt ditt namn).

Har du frågor? Skicka ett mail till ordf@spexet.nu

Stödmedlemskap

Som stödmedlem så får du för det facila priset av 100 kr alla de förmåner en vanlig föreningsmedlem har, förutom rösträtt på Ett teknat spex årsmöte.

Du blir även meddragen på diverse alumniaktiviteter, arrangerade av gamla spexare som lämnat staffettpinnen till nyare generationer. Det går självklart bra att vara både medlem och stödmedlem samtidigt, om man känner att man både vill stödja föreningen ekonomiskt och engagera sig lika mycket som alla andra.

Alumnimedlemskap

Alla som varit medlemmar av Ett teknat spex blir automatiskt alumnimedlemmar på livstid helt gratis. Detta innebär att man får inbjudningar till premiärer och alumnifester.

För frågor angående medlemskap, skicka ett e-brev till ordf@spexet.nu