Home‎ > ‎

Kwekerij In Goede Aarde

                                                                              

In het weidse landschap van de Zeeuws-Vlaamse polders, tussen Schelde en België ingeklemd, ligt onze kleine kwekerij. Twee decennia geleden maakten we met streekeigen groen een balans tussen mooie vergezichten en beschutting. Hier is het voor mens en dier meer dan goed toeven.
Onze kweek staat hier op rij. Niet op alfabet, maar op ‘mooi en verstandig bij elkaar’. Het hele seizoen kweken we volop nieuwe planten bij, welke we weer naar hartenlust met de rest combineren. Zelfs tot diep in het najaar houden we de kwekerij op die manier fraai gevuld. Het voelt hier dan ook als in een weelderige bloementuin.

In deze oase van rust en ruimte is er voor nuttig advies of gewoon een praatje nog tijd, ook al is die beperkt. Tijdens onze evenementen is dit de pleisterplaats voor liefhebbers. We zien het als een voorrecht om hier te mogen werken en u te mogen ontvangen. Naar het schijnt, straalt dat ook wel van ons af.

Ons prieel herbergt een uiterst bekwaam koffieapparaat, maar schuilen voor een bui kan hier natuurlijk ook. De stapel magazines en boeken, waarin ons tuinportret staat, vult al meer dan een mand!

Openingstijden
Van april tot eind oktober
Vrijdag : 9.00 - 18.00
Zaterdag : 9.00 - 17.00

Tuingroepen op afspraak van harte welkom!

EXTRA OPEN 2017
extra open
27 april Koningsdag
25 mei Hemelvaartsdag
5 juni  2de Pinksterdag

Borderplantendagen 7-8-9-juli
Grassen en Asterdagen 1-2-3 sept en 6-7-8 oktober
Contactgegevens
In Goede Aarde, Kwekerij en Tuin
Kapitalendam 7
4522PT-Biervliet (Sluis)
Tel. 0031 (0)115 402 301

Kapitalendam 7