ΜΟΝΤΕΛΑ URAL

Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας είναι γεμάτος γούστα και συμπλέγματα, προτιμήσεις και "βίτσια", ανεξάρτητα από αυτά όμως, όλοι σέβονται την πιστότητα και την επιμονή της βαριάς κατασκευής μιας URAL και του κινητήρα boxer που την κινεί, τα εκατομμύρια άνετα και απροβλημάτιστα εκδρομικά χιλιόμετρα που υπόσχονται στα τέσσερα σημεία του πλανήτη, καθώς και ένα χαρακτήρα μοναδικό. Οι πιστοί μάλιστα οπαδοί τους διαφημίζουν τη διαχρονικότητά τους, την αδιαμφισβήτητή τους κλασικότητα και τη σταθερότητα και σιγουριά του κινητήρα τους.

Ενός κινητήρα boxer, σχεδιασμένου πριν πολλά χρόνια, βελτιωμένου όμως ορθολογικά και απλά κατασκευασμένου, κινητήρας που έχει υιοθετηθεί κατά καιρούς από θρυλικούς κατασκευαστές, όπως η ZUNDAPP, η BMW, η URAL, η ARIEL, η NSU, κ.ο.κ., με ένα ιδιαίτερο πνεύμα και τρόπο, όχι όμως τέτοιο που να κάνει τον οποιοδήποτε μηχανικό να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

H "στρατιωτική" τους εμφάνιση δεν επιβάλλεται στο μάτι με το χρώμα και τις ασύγκριτες για συμβατικές μοτοσυκλέτες επιδόσεις, όπως τα αναρίθμητα "γιαπωνέζικα", αλλά με τον έντονο χαρακτήρα: μπορεί κανείς να λατρεύει ή να αντιπαθεί αυτές τις μηχανές, είναι αδύνατο όμως να τις αγνοήσει!

Θα μπορούσε να λεχθεί πως αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι ένα από τα τελευταία δείγματα μοτοσυκλετισμού για ένα υπό εξαφάνιση δείγμα μοτοσυκλετιστή.

"Μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει υπάρχουν κάποια πράγματα που παραμένουν αναλλοίωτα".

Σταθερότητα, αξιοπιστία, εικόνα modern classic, ακούραστη λειτουργία, προσαρμογή σε κάθε εδαφική κατάσταση, φιλική προς το service, απλή στην κατασκευή αλλά με δική της προσωπικότητα και χαρακτήρα με λίγες αλλά έντονες ιδιαιτερότητες, αυτή είναι η νέα γενιά των μοτοσυκλετών URAL.

Classic

Ranger

Sportsman

cT & T

TURIST