Echipa de conducere

Managementul Clusterului este asigurat de un Consiliu care elaboreaza regulamentele si documentele de organizare.Consiliul este alcatuit din cate 1 reprezentant de la fiecare entitate membra in Cluster.

Acesta aproba cererile de asociere si retragere ale IMM-urilor, institutiilor publice si private care participa in activitatile Clusterului, precum si a proiectelor implementate de acestia.

Consiliul alege un Presedinte si un Director General pe o perioada de 5 ani si cate un Manager de Proiect pentru fiecare proiect finantat ce va fi implementat de Cluster.

Entitatea de Management a Clusterului (EMC)-ul este Asociaţia Patronilor şi Meseriasilor din Cluj-Napoca (APM), care asigura infrastructura necesara pentru desfaşurarea activitatilor de contabilitate, financiare si de afaceri, in bune conditii, precum si implementarea proiectelor sub normele nationale si ale UE.

APM Cluj este sustinut de 3 asociatiii importante din Transilvania si peste 600 de membrii ale acestora, respectiv: Centrul de Afaceri Transilvania (CAT), Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) şi  ARIES-Transilvania, precum si institutii de cercetare-inovare, universitati si autoritati locale.