Etusivu

Tervetuloa TilkkuAinojen kotisivuille!

TilkkuAinot on järvenpääläinen tilkkukilta, joka on perustettu keväällä v.1999. Idea oman killan perustamiseksi syntyi Luovan tilkkukurssin päätteeksi. Pidettiin perustamiskous, jonne tulikin 17 tilkkuilusta kiinnostunutta henkilöä.

Kokoontumispaikaksi saatiin Järvenpäästä, Juholan koululta luokkahuone, jossa kokoonnumme edelleen joka kuukauden toinen torstai, paitsi kesätauon aikana, kesä-, heinä- ja elokuussa.

Vaihtuvuutta jäsenistössä on ollut jonkin verran vuosien varrella. Tällä hetkellä meitä on 12 ahertajaa.

Kiltaillassa on usen mukana valmiita tai joskun vähän keskeneräisiäkin töitä, joita sitten ihastellaan yhdessä. Silloin tällöin kilta on järjestänyt omia kursseja. Vetäjä on usein löytynyt omasta takaa tai on pyydetty ulkopuolista apua. On ollut reppukurssi, kassikurssi, korttikurssi, aplointikurssi, ym.

Lisäksi olemme tehneet porukalla useita matkoja Viroon. Sysyllä v.2011 oli jo viides reissu, joka on toteutunut ja suuntana oli Tartto. Matkakertomus löytyy täältä.

Näyttelyitä on jäjestetty kolme kertaa. Viimeisin oli maaliskuussa v.2009. Pienenpiä vitriini-näyttelyjä on ollut muutamia Järjenpään Prisman vitriinissä, ja matkalaukkunäyttely oli kiertämässä.

Tilkkuilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme. Tarkemmat ajat löytyvät Kalenterista.

Tutustuttuaan kiltaan ja haluaa jatkaa mukana, on liityttävä Tilkkuyhdistys FinnQuilt ry:een, joka on ehtona kiltaan kuulumiselle.

FinnQuiltin jäsenenä saat erilaisia jäsenetuja mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Tilkkulehden.

Liittymisestä Tilkkuyhdistys FinnQuilt ry:een saa lähempiä tietoja killan vetäjältä. Katso linkki Yhteystidot.

Päivitetty 10.10.2020