Doggilinkki

Doggilinkki pitää sisällään tanskandoggien välitystä, se toimii yhteystietojen välittäjänä koirasta luopujan ja koiran ottajan välillä.

Doggilinkin koirat ovat pääsääntöisesti normaaleista oloista lähteviä koiria, suoraan koiran omistajalta tai kasvattajalta.

Syyt ovat mm. pitovaikeudet, allergiat, maastamuutot tai avioerot.

Koirien sopimukset (luovutus, vastine, koeaika) tehdään aina asianosaisten kesken, näihin Doggilinkki ei puutu, mutta tekee tarvittaessa suosituksensa.

Doggilinkin kautta ei varsinaisesti myydä koiria, tärkeintä on löytää koiralle hyvä ja sopiva loppuelämän koti. Kodinvaihtaja ei usein kuitenkaan ole täysin ilmainen vaihtoehto.

Doggilinkki listoille voit ilmoittautua, jos haluat antaa kodin nuorelle tai aikuiselle tanskandogille tai ilmoittaa doggisi, joka tarvitsee uuden kodin.

Uuden kodin löytyminen ei useinkaan ole nopeaa eikä yksinkertaista. Ilmoituksen koirasta tullessa meille pyrimme katsomaan ensin läpi jo meillä valmiina olevat vaihtoehdot uudeksi kodiksi. Tämän jälkeen jaamme omistajan suostumuksella ilmoitusta koirasta internetsivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Sitten jäämmekin odottamaan sopivan kodin yhteydenottoa. Tämä voi joskus viedä aikaa enemmän tai vähemmän (useita viikkojakin), ei ole kenenkään - eikä varsinkaan koiran etu antaa sitä kotiin, josta se hyvin suurella todennäköisyydellä palautuu pian takaisin omistajalleen.

Koira pitää olla harkittu ja haluttu, ei otettu säälistä eikä liian suuria kompromisseja tehden.

On erittäin tärkeää muistaa, että kodinvaihtaja koira kokee ison muutoksen vaihtaessaan kotia. Jollekkin tämä voi olla hyvinkin haastavaa.

Emme siis voi taata koiralle uutta kotia seuraavaksi päiväksi!

Päätöksen koiran luovuttamisesta ja sopimusehdoista tekee aina omistaja, me olemme vain tietojen välittäjiä.