Doggilinkki & Kotia etsivät koirat

Doggilinkki toimii rescue-toimikunnan rinnalla. 
Doggilinkki pitää sisällään tanskandoggien välitystä, se toimii puhelinnumeroiden välittäjänä koirasta luopujan ja koiran ottajan välillä. 
Doggilinkin koirat ovat pääsääntöisesti normaaleista oloista lähteviä koiria, suoraan koiran omistajalta tai kasvattajalta. 
Syyt ovat mm. pitovaikeudet, allergiat, maastamuutot tai avioerot. 

Koirien sopimukset (luovutus, hinta, koeaika) tehdään aina asianosaisten kesken, näihin rescue-toimikunta ei puutu

Doggilinkki listoille voit ilmoittautua, jos haluat antaa kodin nuorelle tai aikuiselle tanskandogille tai ilmoittaa doggisi, joka tarvitsee uuden kodin.
Uuden kodin löytyminen ei useinkaan ole nopeaa eikä yksinkertaista. Ilmoituksen koirasta tullessa meille pyrimme katsomaan ensin läpi jo meillä valmiina olevat vaihtoehdot uudeksi kodiksi. Tämän jälkeen jaamme omistajan suostumuksella ilmoitusta koirasta internetsivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Sitten jäämmekin odottaman sopivan kodin yhteydenottoa. Tämä voi joskus viedä aikaa useita viikkojakin, ei ole kenenkään eikä varsinkaan koiran etu antaa sitä kotiin, josta se hyvin suurella todennäköisyydellä palautuu pian takaisin omistajalleen. 
Koira pitää olla harkittu ja haluttu, ei otettu säälistä eikä liian suuria kompromisseja tehden. 
Emme siis voi taata koiralle uutta kotia seuraavaksi päiväksi! 
Päätöksen koiran luovuttamisesta ja sopimusehdoista tekee aina omistaja, me olemme vain tietojen välittäjiä.


*************************************************************************************************************************************************************************** 

UUTTA KOTIA ETSIVÄT KOIRAT LÖYDÄT ALTA!!

Ei kotia etsiviä koiria tällähetkellä!!

**********************************************************************************************************************************************************Comments