Schrijfgroep

Schrijfgroep: Reflecterend schrijven

 
"Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat zie ik aan mijn binnenkant?"


Schrijven is in opkomst in Nederland. Op diverse plekken ontstaan schrijfcafés, schrijfgroepen en diverse tijdschriften besteden aandacht aan schrijven. Ook in Baflo bestaat nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een creatieve schrijfgroep, waarbij jijzelf in het middelpunt staat.

Schrijven heeft iets wonderlijks. Als je maar weet hoe je moet beginnen, dan lijkt het wel of de tekst zichzelf schrijft.De woorden toveren zichzelf op papier en verrast kijk je soms terug naar wat je geschreven hebt. Ontdek nu zelf hoe verrijkend schrijven voor je leven kan zijn.

In de schrijfgroep gebruik je het schrijven als een voertuig om aandacht te geven aan wat er bij jou naar boven komt, om ruimte te geven aan wat je hart te vertellen heeft.

Schrijven is kijken in een spiegel en ontdekkingen doen over jezelf, een speurtocht naar je eigen levensverhaal. Door middel van schrijfopdrachten ga je op zoek naar wie je werkelijk bent, naar wat jou beweegt en inspireert en leer je jezelf al beter kennen. Dat maakt creatief schrijven boeiend en leuk om te doen!

Wat gaan we doen?

Je krijgt tijdens de bijeenkomsten diverse schrijfopdrachten aangereikt. Je gaat schrijven over de volgende thema's: wie ben jij, je reis door het leven, kijken naar je wortels, de betekenis van vriendschap en liefde in je leven, jouw dromen en toekomstidealen.

Het voorlezen (voor zover jij dat wilt) en luisteren naar elkaars verhalen geeft herkenning en erkenning van het eigene in ieders verhaal.

Schrijfervaring of talent voor schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel.

Deze schrijfgroep is ook uitermate geschikt om samen met je vriendin(nen) te doen. Het zal de vriendschapsband tussen jullie verder verdiepen. Kom daarom samen schrijven!


Data: in onderling overleg worden 5 bijeenkomsten gepland
Prijs:

Deelnemers: 4 – 8
Plaats: SpiegelRuimte, Wier 8, 9953PK Baflo
Aanmelden: via mail (info@spiegelruimte.nl) of telefonisch (0595-422431)