Praktijk SpiegelRuimte

Hart voor Autisme

Ik bouw mijn praktijk om naar een online autismecoachingspraktijk, daarom neem ik op dit moment nog even geen nieuwe klanten aan!
Als je er zelf niet meer uitkomt … er samen over praten helpt!
Kom naar de SpiegelRuimte voor gesprekken gericht op persoonlijke groei & herstel.

"Hoe gaat het met je?" Regelmatig stellen mensen elkaar die vraag. Vaak beantwoord je die vraag bijna automatisch met 'goed', ook al gaat het misschien helemaal niet zo goed met je. Je voelt je niet echt tevreden met je huidige leven. Diep van binnen voel je je onrustig en je zit niet lekker in je vel. Je functioneert niet goed of hebt steeds minder plezier in de dingen waar je voorheen van kon genieten. Door alles wat je meemaakt of meegemaakt hebt, ben je wellicht aan jezelf en je mogelijkheden gaan twijfelen. Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke keuze te maken. Of overheerst er een gevoel van: 'er komt van alles op me af en ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan'. Soms loop je tegen problemen of conflicten aan waar je niet uitkomt met de strategie die jij tot nu toe gewend was toe te passen. Het kan zijn dat er dingen uit het verleden nog altijd 'onaf' zijn en om aandacht blijven vragen. Misschien heb je schokkende ervaringen of gebeurtenissen te verwerken. Of is er sprake van een verlieservaring, een echtscheiding, of toekomstverwachtingen die in rook zijn opgegaan. Vaak ervaren we dergelijke situaties, problemen en conflicten als een last in ons leven waar we zo snel mogelijk vanaf willen. We willen de pijn en het verdriet liever niet voelen. 

Maar probeer de situatie waarin je zit ook eens te zien als een kans en een uitdaging. Een kans om te veranderen, om door alle moeiten en problemen heen te groeien. Zie het als een kans om jezelf in beweging te brengen en te werken aan vernieuwing van je leven. Durf jij die uitdaging aan te gaan? Wanneer je daar hulp bij nodig hebt, kom dan naar de SpiegelRuimte. Ik ondersteun je graag gedurende een moeilijke periode in je leven. Ik bied je een luisterend oor en stel je vragen om je daarmee een spiegel voor te houden, zodat je meer inzicht krijgt in wat er bij je speelt en welke betekenis dat voor je heeft. Ik draag geen kant en klare oplossingen aan, maar help je met mijn kennis en vaardigheden om je eigen plan te ontwikkelen over hoe je verder wilt en ondersteun je in de uitvoering van dit  plan.

STEUN PRAKTIJK SPIEGELRUIMTE MET JE BESTELLING BIJ BOL.COM
Ik ben partner van BOL.COM.  Dat betekent dat wanneer jij  via een partnerlink binnenkomt op de site van Bol.Com en daar vervolgens iets koopt,ik een deel van de verkoopopbrengst ontvang.Hiermee steun je de SpiegelRuimte zonder dat het jou iets extra's kost.Hartelijk dank daarvoor!
Ga via deze partnerlink naar BOL.COM om de SPIEGELRUIMTE te steunen