Holbæk Sejlklub

Sidste Udgave af skumsprøjt

Udsendelse af kontingentbetaling:

 

Som mange sikkert allerede har set og læst, er der udsendt betaling af sejlklubbens kontingent.

Som I kan se, så er vi gået over på et nyt system – Foreningslet.dk som bliver vores fremtidige betalingsmodul – dette system skulle gerne være med til at gøre det både nemmere for jer medlemmer og ikke mindst klubbens kasserer. Desuden vil systemet hjælpe os med kommunikationen med medlemmerne, fordi vi meget nemt kan målrette kommunikationen til f.eks. kun til sejlerskolen, ungdomsafdelingen eller onsdagssejladserne osv. Det har vi skulle håndtere manuelt i vores egen mailboks tidligere, det har være meget tidskrævende. Udover dette kan vi også anvende systemet til tilmeldinger til forskellige events bl.a. onsdagssejlads mv.


Læs mere her >>KLIK HER<<

Regnskabet for 2023 er nu klart til offentliggørelse

Jævnfør klubbens vedtægter § 10, skal regnskabet offentliggøres i klubbladet for april måned, det kan vi af gode grunde ikke da Skumsprøjt jo er ophørt.
I år vil regnskabet blive lagt op på hjemmesiden under fanen ”Mere” – ”Dokumenter” (hvor du iøvrigt finder alle tidligere regnskaber, referater, vedtægter og meget andet).
Selve opstillingen er af praktiske årsager ændret lidt i forhold til tidligere, men det har ikke påvirket informationsværdien.

Rigtig god læselyst – og forhåbentlig på gensyn til generalforsamlingen, hvor regnskabet skal godkendes.

Laus Rasmussen
kasserer

Er onsdag sejladserne kun for kapsejler ? 

NEJ se mere herunder og læs den artikel jeg har modtaget fra Jan Kipling.

Men med stor fordom omkring kapsejlads, har vi altid undladt at deltage. Fordomme som : Det er dyrt, grejet bliver meget slidt, båden bliver presset til det yderste og vi har ingen spiler. Ja, der er ikke de undskyldninger, som vi ikke har brugt.

MEEEEN vi er blevet meget klogere læs artikel >>LÆS HER<<


Folkebåd DM - Brug for hjælper:

Når vi til sommer i 2024 skal afholde DM i Folkebåd har vi også brug for en del hjælper.

DM afholdes fra d 28 til d 30 juni. Men hvor deltagerne og deres familier ankommer d 27 juni.

 

I den forbindelse har vi brug for både hjælper på land – forplejningsdelen – og til vands.

 

Vil du give en hjælpende hånd som hjælper til DM så send os en mail på formand@holbaek-sejlklub.dk

Skriv navn – mobil – mail – og hvilke opgave du ønsker evt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden på mail eller mobil 20208060.

DM i Folkebåde 2024

 

Sejlklubben har fået en henvendelse fra Folkebådsklubben, om vi kunne tænke os at afholde DM i Folkebåd. Efter sommerens DM i H-Båd, som jo gik rigtig godt, skulle vi i bestyrelsen tygge lidt på den, for kan vi igen mønstre det antal hjælpere, det kræver at afvikle endnu et stævne?

Men efter vores bestyrelsesmøde i starten af september, har vi i bestyrelsen sagt ja til at vi afholder DM i Folkebåd 2024.

 

Stævnet vil foregå fra den 28. til 30. juni, med ankomst den 27. juni.

Arbejdet med stævnet er kun lige i opstartsfasen, indenfor den næste måned, vil nedsætte en styregruppe. Efter H-Båds DM, så tror vi på, at vi som klub kan levere endnu et stævne i topklasse. Det er klart det kan ikke gøres uden en masse hjælpere, Så derfor håber vi allerede nu, at mange af jer vil sætte et KÆMPE X i kalenderen til disse dage.

 

Så sæt X i KALENDER for DM i Folkebåd fra den 28. til 30. juni 2024.

H-Båd DM. TAK.

 

I dagene fra den 6. til 9. juli afholdte vi H-Båd DM med deltagelse af 26 både samt deres familier.

Fra torsdag eftermiddag, hvor alle deltager ankom, var der super hyggelig stemning på havnen, og alle deltagerne følte sig velkomne.

 

Torsdagen blev hovedsageligt brugt med forberedelse af deltagernes både, som skulle måles og vejes.

Fredag var første dag med sejlads, hvor der blev afviklet fire sejladser. Der var god vind, hvilket man ikke kan sige, at der var de to næste dage. Her måtte bådene trækkes ud til start, fordi der var så svag vind. Heldigvis blæste vinden op hen over middag, og vi kunne få afviklet to sejladser begge dage. Vi endte dermed med otte sejladser, hvilket er mere end godkendt.

 

Vores fem lokale både gjorde det supergodt. De fik stor ros fra H-Båd klubben, som ikke mente, at vi var så gæstfrie på det område 😊 Men én båd gjorde det et my bedre end de andre fire både, nemlig H-Båd ”Det Røde Lyn” med sejlnummer 210, hvilket var feltets ældste båd. Det Røde Lyn havde et stabilt DM, hvor de formåede at sejle sig til en flot bronzemedalje. Kæmpestort tillykke til Kim Henriksen, Skipper Hermansen og Kristian Frederiksen.

Danmarksmesteren blev Anders Bertelsen fra Århus, og sølvmedaljen gik til Claus Høj Jensen fra Herslev Sejlklub. Stort tillykke til alle præmietagerne. Og for alle jer andre der deltog.

 

Alt i alt gik vores DM rigtig godt. Alt klappede alle dagene, og vi fik afviklet et fejlfrit mesterskab. Vi kan alle være rigtig stolte over det, vi har leveret – og alle deltagerne har følt sig rigtig godt tilpas i Holbæk Sejlklub.

Der var nemlig kæmpe ros til os alle fra både deltagerne og H-Båd klubben.

 

EN KÆMPE TAK skal lyde til alle vores hjælpere, som gjorde det muligt at afholde et stort mesterskab. Det var en fornøjelse at lave sådan et stævne med jeres kæmpe deltagelse og hjælp. I var guld værd for klubben og KÆMPE, KÆMPE, KÆMPE TAK. I skal have et stort klap på skuldrene.

 

Selvom det kneb en smule med at skaffe nok hjælpere til at starte med, så lykkedes det heldigvis til sidst – og vi fik leveret et DM til topkarakter.

 

En stor tak skal der også lyde til alle vores sponsorere, som har støttet os. En stor tak til:

 

Brøker Brøndboring

Eriksen Vin

DanBolig Holbæk

Eiland Electric

Vitro festudlejning

OnPrint

BEIERHOLM

Byens Optik

Svinninge Bageri

XL Meredin –

PV-udlejning

Spar NordFonden

Høj Jensen Sails.

 

Hvis i vil se billeder fra DM så ligger der masser af billeder på vores 2 Facebook sider.

 

Kæmpe tak til jer alle.

 

Mv/ Stævneledelsen H-Båd DM.


100-års jubilæum:

Fredag d 20 januar afholdte vi vores 100-års jubilæums.

Tak til alle som deltog, på en hel fanstatisk dag, med fyldt hus i klubhuset.

Med taler af Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen og formand for Dansk Sejlunion Line Markert. Vi takker for alle de flotte taler og gaver.

En kæmpe tak skal lyde til de frivillige hjælper som var med til at gøre dagen muligt.

Vi har i forbindelse med jubilæum fået lavet et jubilæumsskrift som vi håber i alle vil nyde at læse.

En kæmpe tak skal også lyde til gruppe bag jubilæumsskriftet Sten Jørgensen, Bjarne Nielsen, Carsten West Andersen.

Tak for en super hyggelig dag til vores 100-års reception. 

Materiale til hjemmesiden

Har du nyt til hjemmesiden, kan du indsende materialet til Webmaster på denne e-mail: webmaster@holbaek-sejlklub.dk  Det vil være en stor hjælp. hvis du husker at anføre hvilket udvalg eller menupunkt på hjemmesiden dit materiale hører til.