Holbæk Sejlklub

Sidste Udgave af skumsprøjt

Lørdag D 28 okt.

Så blev vores stander taget ned og vi fik afsluttet sæson 2023 - Tak til alle som deltog og var med til at gøre eftermiddagen hyggeligt - Kæmpe tak til alle jer som hjalp til ved grillen og indendørs i baren Nu kan vi samle kræfter til en ny sæson hen over vinter.


DM i Folkebåde 2024

 

Sejlklubben har fået en henvendelse fra Folkebådsklubben, om vi kunne tænke os at afholde DM i Folkebåd. Efter sommerens DM i H-Båd, som jo gik rigtig godt, skulle vi i bestyrelsen tygge lidt på den, for kan vi igen mønstre det antal hjælpere, det kræver at afvikle endnu et stævne?

Men efter vores bestyrelsesmøde i starten af september, har vi i bestyrelsen sagt ja til at vi afholder DM i Folkebåd 2024.

 

Stævnet vil foregå fra den 28. til 30. juni, med ankomst den 27. juni.

Arbejdet med stævnet er kun lige i opstartsfasen, indenfor den næste måned, vil nedsætte en styregruppe. Efter H-Båds DM, så tror vi på, at vi som klub kan levere endnu et stævne i topklasse. Det er klart det kan ikke gøres uden en masse hjælpere, Så derfor håber vi allerede nu, at mange af jer vil sætte et KÆMPE X i kalenderen til disse dage.

 

Så sæt X i KALENDER for DM i Folkebåd fra den 28. til 30. juni 2024.

Stormen fredag d 20 okt. 2023. 

Ja vores gamle Myggen overlevede ikke stormen i natten mellem fredag og lørdag d 20/21 okt.  - da den ene ponton var knækket af. 

Den ene ponton lå sikkert på sin plads - mens resten af Myggen fandt vi ved Rønnen hvor den var gået på grund - Vi fik hevet den fri og sejlet hjem til marinaen - Så må vi se hvad der skal ske med den nu.

Kæmpe tak for at Claus - Jens - Mads - Torben - Frederik ville hjælpe med at få den i havn selv om det ikke var den nemmeste opgave men det lykkes.

Til info så står Bognæs Broen der stadig ikke sket noget med den


H-Båd DM. TAK.

 

I dagene fra den 6. til 9. juli afholdte vi H-Båd DM med deltagelse af 26 både samt deres familier.

Fra torsdag eftermiddag, hvor alle deltager ankom, var der super hyggelig stemning på havnen, og alle deltagerne følte sig velkomne.

 

Torsdagen blev hovedsageligt brugt med forberedelse af deltagernes både, som skulle måles og vejes.

Fredag var første dag med sejlads, hvor der blev afviklet fire sejladser. Der var god vind, hvilket man ikke kan sige, at der var de to næste dage. Her måtte bådene trækkes ud til start, fordi der var så svag vind. Heldigvis blæste vinden op hen over middag, og vi kunne få afviklet to sejladser begge dage. Vi endte dermed med otte sejladser, hvilket er mere end godkendt.

 

Vores fem lokale både gjorde det supergodt. De fik stor ros fra H-Båd klubben, som ikke mente, at vi var så gæstfrie på det område 😊 Men én båd gjorde det et my bedre end de andre fire både, nemlig H-Båd ”Det Røde Lyn” med sejlnummer 210, hvilket var feltets ældste båd. Det Røde Lyn havde et stabilt DM, hvor de formåede at sejle sig til en flot bronzemedalje. Kæmpestort tillykke til Kim Henriksen, Skipper Hermansen og Kristian Frederiksen.

Danmarksmesteren blev Anders Bertelsen fra Århus, og sølvmedaljen gik til Claus Høj Jensen fra Herslev Sejlklub. Stort tillykke til alle præmietagerne. Og for alle jer andre der deltog.

 

Alt i alt gik vores DM rigtig godt. Alt klappede alle dagene, og vi fik afviklet et fejlfrit mesterskab. Vi kan alle være rigtig stolte over det, vi har leveret – og alle deltagerne har følt sig rigtig godt tilpas i Holbæk Sejlklub.

Der var nemlig kæmpe ros til os alle fra både deltagerne og H-Båd klubben.

 

EN KÆMPE TAK skal lyde til alle vores hjælpere, som gjorde det muligt at afholde et stort mesterskab. Det var en fornøjelse at lave sådan et stævne med jeres kæmpe deltagelse og hjælp. I var guld værd for klubben og KÆMPE, KÆMPE, KÆMPE TAK. I skal have et stort klap på skuldrene.

 

Selvom det kneb en smule med at skaffe nok hjælpere til at starte med, så lykkedes det heldigvis til sidst – og vi fik leveret et DM til topkarakter.

 

En stor tak skal der også lyde til alle vores sponsorere, som har støttet os. En stor tak til:

 

Brøker Brøndboring

Eriksen Vin

DanBolig Holbæk

Eiland Electric

Vitro festudlejning

OnPrint

BEIERHOLM

Byens Optik

Svinninge Bageri

XL Meredin –

PV-udlejning

Spar NordFonden

Høj Jensen Sails.

 

Hvis i vil se billeder fra DM så ligger der masser af billeder på vores 2 Facebook sider.

 

Kæmpe tak til jer alle.

 

Mv/ Stævneledelsen H-Båd DM.


100-års jubilæum:

Fredag d 20 januar afholdte vi vores 100-års jubilæums.

Tak til alle som deltog, på en hel fanstatisk dag, med fyldt hus i klubhuset.

Med taler af Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen og formand for Dansk Sejlunion Line Markert. Vi takker for alle de flotte taler og gaver.

En kæmpe tak skal lyde til de frivillige hjælper som var med til at gøre dagen muligt.

Vi har i forbindelse med jubilæum fået lavet et jubilæumsskrift som vi håber i alle vil nyde at læse.

En kæmpe tak skal også lyde til gruppe bag jubilæumsskriftet Sten Jørgensen, Bjarne Nielsen, Carsten West Andersen.

Tak for en super hyggelig dag til vores 100-års reception. 

Materiale til hjemmesiden

Har du nyt til hjemmesiden, kan du indsende materialet til Webmaster på denne e-mail: webmaster@holbaek-sejlklub.dk  Det vil være en stor hjælp. hvis du husker at anføre hvilket udvalg eller menupunkt på hjemmesiden dit materiale hører til.