FORÅR 2021

I år er vi så heldige, at påsken falder lige i starten af april måned.
Så kan der blive tid til klargøring og søsætning af vores både. 

Forsamlingsforbuddet tillader nu, at vi kan være op til 50 personer samlede udendørs. Det er et klart fremskridt. Se evt mere hos Dansk Sejlunion.

Det betyder desværre stadigvæk, at vores ledere fortsat får ekstra meget at se til. Det er ikke nemt at planlægge sejladser, hvor forældre møder op for at hjælpe, og så skal vi sikre, at der ikke er flere end 50 personer i den gruppe. Noget af en logistikopgave, de har taget på sig, men en klar forbedring i forhold til tidligere, hvor grænsen var 25 personer. 

Vi havde planlagt generalforsamling den 22. april, men det ser unægtelig noget tungt ud. Selv med den nye begrænsning på max 10 personer indendørs stopper det enhver generalforsamling. Alternativt kan vi afholde generalforsamlingen virtuelt. Den nødvendige IT-assistance hertil koster desværre så meget, at vi ikke anser det, som en mulighed. 

Bestyrelsen har derfor truffet den beslutning, endnu engang, at udskyde generalforsamlingen til et tidspunkt, hvor vi må samles fysisk. Hvornår det bliver, vil tiden vise. 

Myggen behøver at blive repareret. Vi har for længe siden købt materialer hertil, men vi ved ikke, hvornår vi kan/må udføre reparationen. Det lille hus på Myggen skal løftes af for at kunne udskifte træværket, det står på.

Standerhejsningen sker lørdag den 24. april. Bestyrelsen sørger for at standeren bliver sat, men der bliver desværre ingen festivitas i den forbindelse.

Og hvad kan vi så glæde os over? Jo, at vi trods alt må sejle!

Godt forår
Bestyrelsen

https://www.advodan.dk/advodan-holbaek/


Holbæk Kommune

http://holbaek.dk/politik/planer-og-projekter/havnegruppen/

Sejlervejr

https://ifm.fcoo.dk/index.html#domain=denmark&zoom=10&lat=55.792&lon=11.773&locate=false&follow=undefined&layer=FCOO%20Standard&overlays=Short%20range%20forecasts.wind%252CMedium%20range%20forecasts.wind%252CMedium%20range%20forecasts.windspeed%252CSafety.MSI%252CSafety.Firing%20warnings&level=0

https://www.yr.no/sted/Danmark/Sj%C3%A6lland/Holb%C3%A6k/

https://www.dmi.dk/lokation/show/DK/6/Bælthavet_og_Sundet/