SEO je deo kulture

SEO je deo nase kulture
Prema glavnoj urednici TimesOnline Anne Spackman, optimizacija za pretraživačke mehanizme „protkana je kroz tkivo novinarstva i kulture“ u The Timesu.

Govoreći na konferenciji PPA, Spackman je rekao da je rad stavio veći naglasak na pretragu kao deo njenog redizajna u februaru prošle godine, nakon što je istraživanje pokazalo da 60% prometa na veb lokaciji generiše pretraga i spoljni linkovi.

„Nezamislivo je da bismo započeli novi projekat sada, a da tim za pretragu ne bude uključen u svaku pojedinu fazu“, rekao je Spackman.

Bloger Pat Thornton takođe naglašava važnost SEO-a, videći ga kao ključ dugovečnosti na Internetu. Thornton je primetio da samo 20% njegovog prometa dolazi iz direktnih izvora (RSS, korisnici koji su obeležili stranice), dok je polovina prometa proteklog meseca dolazila sa veb lokacija koje upućuju.

„Aktivno podstičem duboko povezivanje sa mojim sadržajem (veze koje vode do pojedinačnog sadržaja, a ne samo do moje glavne stranice) i upotrebu mog sadržaja na drugim blogovima i društvenim mrežama“, piše Thornton.

Bez sumnje je SEO presudan, ali Spackman je rekao da osoblje Timesa ne podstiče da piše isključivo za optimizaciju pretraživanja. Po njenom mišljenju, održavanje kvaliteta brenda je jednako važno, osećaj koji deli ClickZ-ov P.J. Fusco u nedavnom članku o optimizaciji sadržaja

optimizacija za.googlepages.com/ SEO Srbija optimizacija sajta

seosrbija.googlepages.com/ optimizovanje sajtova za Google

sites.google SEARCH ENGINE OPTIMIZATION optimizacija sajta za Google

design4um.googlepages.com/seoagency Engine Search optimizacija sajta za Google

seo android srbija SEO Srbija optimizacija sajta za Google

googlepages.com optimizacija sajta za Google Srbija SEO