Golf de la Preze

 

Golfbaan La Preze:
Op zo'n 15 minuten rijden van Puyservaud ligt een spectaculaire baan van internationaal niveau.
Door de mooie, natuurlijke ligging op een terrein van 65 ha met heuvels, bossen en veel waterpartijen is deze golf werkelijk een klasse apart. Er is een 18 holes golfbaan en een negen holes compact.

De golfbaan is een ware uitdaging voor de geoefende golfer, omdat de holes zijn gelegen in het heuvellandschap, wat zorgt voor een extra moeilijkheid!
Ook de golfspeler zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kan zich uitleven op het 9 holes par 3 baan parcours.
Golf de la Prèze beschikt verder over een driving range en een pitch- en putting green.
 

 

Golfles:
Er wordt golfles gegeven door de bekende Nederlandse golfpro Willem Swart. Ook kunt u er een introductieles bijwonen, waar u kunt kennis maken met de golfsport.

Golfshop:
Golfclubs e.d. kunt u huren in de golfshop.
Tijdens het hoogseizoen worden er speciaal voor de toeristen wedstrijden georganiseerd.

De ongeoefende golfer kan hier ook zonder GVB op de par 3 baan spelen. Te midden van deze banen ligt het voor iedereen vrij toegankelijke golfrestaurant. U heeft van hieruit een schitterend uitzicht over de omgeving.

 

.
 


 Golfclinics.
In het voor- en het najaar worden er golfclinics georganiseerd.
Voor het behalen van het GVB (Golfvaardigheidsbewijs) zijn deze clinics een ideale voorbereiding. Het is een zeer intensieve training, waarbij gedurende vijf dagen alle onderdelen van de golfsport uitgebreid behandeld worden. 's Ochtends techniek, 's middags spelen met begeleiding. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze receptie

 

 

Restaurant:
Boven op de heuvel ligt het voor iedereen vrij toegankelijke golfrestaurant. Op het terras kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de golfbaan.

Meer info over de golfbaan : www.golfdelapreze.com

Comments