Kuvia 2019

PJT Finaali 2019 Golf Pirkkala

Golf Pirkkalan finaali pelattiin Easy-tiiltä väylillä 1-9. Golf Pirkkalan osakilpailun voitoon pelasi Pirkanmaan Golfin Arttu Juvonen 22 bogeypisteellä, toiseksi tuli Max Holopainen 21 bp ja kolmanneksi Santeri Hillberg 20 bp. Parhaana tyttönä palkittiin Golf Pirkkalan Peppi Uusitalo.

Koko kesän kestäneen joukkuekilpailun voitti Golf Pirkkala 159 pisteellä, Pirkanmaan Golf tuli toiseksi 150 pisteellä ja Lakeside Golf kolmanneksi 133 pisteellä. Ensi kaudella kiertueen järjestämisvastuussa jatkaa Golf Pirkkala.

Kilpailun kuvat löytyvät täältä.

PJT 6/2019 Nokia River Golf

Nokian River Golin River-kentän etuysillä kisatun kilpailun voitti Nokian oma poika Leevi Leskinen (23 bp), toiseksi tuli Golf Pirkkalan Julius Kuro (23 bp) ja kolmanneksi Niila Venäläinen (23 bp). Kisan parhaana tyttönä palkittiin Golf Pirkkalan Peppi Uusitalo.

PJT 5/2019 Lakeside Golf

Järvenrannassa pelatun kisan voitti Pirkanmaan Golfin Joel Seppänen (27 bp, kuvassa vasemmalla), toiseksi sijoittui Golf Pirkkalan Aleksi Kokko (26 bp, kuvassa toinen oikealta) ja kolmanneksi Golf Pirkkalan Milo Rosten (26 bp, kuvassa kolmas oikealta). Paras tyttö oli Lakeside Golfin Eveliina Päivärinta (23 bp, kuvassa kolmas vasemmalta).

PJT 4/2019 Hiisi Golf

Kilpailun voitti Pirkanmaan Golfin Onni Nyrhinen (toinen oikealta), toiseksi tuli Arrtu Juvonen Pirkanmaan Golfista (vasemmalla) ja kolmanneksi Oskari Kankaanpää Golf Pirkkalasta (toinen vasemmalta). Parhaana tyttönä palkittiin Nokia River Golfin Senni Salminen (oikella).

Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä 2 löi Lauri Rosendahl ja kimurantin koko kierroksen kestäneen tietokilpailun voitti "Birkkuhaukkojen" joukkue.

Lisää kuvia kilpailusta löydät täältä.

PJT 3/2019 Ikaalisten Golf

Kilpailun voitti Nokia River Golfin Lauri Rosendahl, toiseksi pelasi myöskin Nokia RiverGolfin Antti Järvelä ja kolmanneksi Golf Pirkkalan Niko Litmanen.

Parhaana tyttönä palkittiin Lakeside Golfin Hilla Holopainen.

PJT 2/2019 Tammer Golf

Kilpailun voitti Golf Pirkkalan Niilo Savujärvi (keskellä), toiseksi tuli Pirkanmaan Golfin Lotta Ala-Savikota (oikealla) ja kolmanneksi Golf Pirkkalan Julius Kuro.

PJT 1/2019 Pirkanmaan Golf

Kauden ensimmäisen kilpailun voitti Paavo Kulo Lakeside Golfista, toiseksi pelasi Vilho Rikkinen Nokia Rivergolfista ja kolmanneksi Netta Junkkari Golf Pirkkalasta.