Tervetuloa Pieksämäen Urheiluautoilijoiden kotisivuille


Pieksämäen Urheiluautoilijat ry on autourheilun harrastajien sekä siitä kiinnostuneiden henkilöiden muodostama yhdistys. Yhdistyksen jäsenet harrastavat ja/tai tukevat toiminnallaan autourheilun eri lajeja. Lajeja ovat esim. ralli, rallisprint, jokamiesluokka, karting, drifting, endurace ja off road. PiekUA on yksi AKK-Motorsport ry:n jäsenyhdistyksestä eli seurasta, joita on yhteensä noin 320. PiekUA on perustettu vuonna 1963. Seuran historian aikana on järjestetty kahdet suomenmestaruuskisat Paltasen autourheilukeskuksessa ja kolmannet ajettiin elokuussa 2021. 


Ota yhteyttä, jos lajien harrastaminen kiinnostaa. Annamme mielellämme lisätietoja. Olet myös tervetullut mukaan toteuttamaan eri kilpailutapahtumia. Meiltä löytyy erilaisia tehtäviä, joita tekemään sinut ohjataan. Tervetuloa myös näin mukaan tukemaan harrastusta.


Ajankohtaisia tapahtumia, toimintaa ja kuvia päivitämme Facebook-sivullemme sekä Instagram-tilillemme. Sieltä löydät lisää tietoa esim. karting-kerhon kokoontumisesta sekä talkoiden ajankohdista.

Violettikeltaisia kilpa-autoja varikkotiellä.
FacebookInstagram
Yleisöä jokkiskisassa.